CORONAVIRUS| O profesoară din Constanţa a fost depistată pozitv cu noul COVID-19, după ce a participat la ore

CORONAVIRUS| O profesoară din Constanţa a fost depistată pozitv cu noul COVID-19, după ce a participat la ore
Foto: Hepta - Abaca Press / Marechal Aurore/ABACA

O profesoară de la o şcoală gimnazială din Constanţa a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus după ce şi-a ţinut ora de sport. Femeia şi-a făcut testul în urmă cu câteva zile deoarece nu se simţea foarte bine şi bănuia că ar putea fi infectată cu noul virus, însă asta nu a oprit-o să vină la şcoală pentru a-şi susţine orele. Astfel, în decursul zilei de miercuri, la finalul programului, profesoaraa aflat că a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Potrivit replicaonline.ro, copiii ar fi făcut ora de sport în aer liber, dar nu ar fi purtat măști de protecție în tot acest timp, la solicitarea profesoarei.

„Eu am stat până a intrat în clasă fata mai mică și nu am văzut-o nici pe doamna de sport cu mască. Probabil și-a pus masca ulterior. Copiii aveau mască, dar la indicațiile doamnei au dat-o jos, pentru că erau afară și era distanță între ei. La școală nu recunoaște nimeni nimic, i-am sunat iar doamna director ne-a închis telefonul în momentul în care am cerut explicații despre doamna de sport. Apoi nu a mai răspuns la telefon, noi avem nevoie de explicații pentru că avem un copil și vorbim de colectivitate.”, a spus unul dintre părinți.

În urma celor întâmplate, Consiliul de Administrație al școlii a propus suspendarea cursurilor la cele trei clase de a III-a unde profesoara şi-a ţinut orele şi a intrat în contact cu copiii, punându-le sănătatea în pericol.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)