UPDATE // Kobe Bryant și fiica sa de 13 ani au murit, într-un accident de elicopter. Mii de oameni s-au adunat la Staples Center din LA, arena în care „The Black Mamba” a atins culmile gloriei (LIVE VIDEO)

UPDATE // Kobe Bryant și fiica sa de 13 ani au murit, într-un accident de elicopter. Mii de oameni s-au adunat la Staples Center din LA, arena în care „The Black Mamba” a atins culmile gloriei (LIVE VIDEO)

UPDATE 3 // O mulțime uriașă de oameni s-a adunat la Staples Center din Los Angeles, California, arena în care Kobe Bryant a trăit cele mai importante momente ale carierei. Par să se fi strâns deja câteva mii, iar lumea își croiește drum spre complex în continuare.

„Mamba” și-a încheiat cariera cu 33.644 de puncte, toate în tricoul celor de la LA Lakers, alături de care a câștigat cinci titluri NBA.

Imagini live de la Staples Center din LA, California

UPDATE 2 //Donald Trump, președintele SUA, a avut o primă reacție la decesul lui Kobe Bryant, uriașul baschetbalist american în vârstă de 41 de ani, care a câștigat cinci titluri NBA cu Los Angeles Lakers.

„Informațiile arată că formidabilul baschetbalist Kobe Bryant și alte trei persoane au decedat într-un accident de elicopter în California. Este o veste groaznică”, a fost reacția președintelui SUA.

UPDATE // Fiica lui Kobe, Gianna Maria Onore, poreclită „GiGi”, se numără printre persoanele decedate în accidentul de elicopter, spun apropiații baschetbalistuluipentru TMZ. Ea avea doar 13 ani și se îndrepta, alături de restul persoanelor de la bord,spre Academia Mamba, pentru un antrenament, atunci când a avut loc accidentul. Academia este amplasată în apropiere de Thousand Oaks.

Kobe Bryant a murit, duminică dimineață, într-un accident aviatic, după ce elicopterul său, în care se mai aflau alte patru persoane, s-a prăbușit în Calabasas, California, potrivit The Daily Mail.

Decesul superstarului din baschetul american a fost confirmat de TMZ. În vârstă de 41 de ani, fosta vedetă de la LA Lakers, Kobe Bryant, călătorea alături de alte patru persoane în elicopterul său privat, atunci când acesta a început să se prăbușească. Un foc a izbucnit. Echipele de salvare au intervenit de urgență, dar nimeni de la bord nu a supraviețuit. Cinci decese au fost confirmate.

Martorii oculari au mai spus, pentru TMZ, că au putut auzi motorul cum se îneacă, înainte ca elicopterul să o ia în jos. Locul în care s-a prăbușit a fost învăluit de fum și flăcări.

O anchetă privind cauzele accidentului este în curs de desfășurare.

Potrivit biography.com, Kobe Bryant a câștigat cinci titluri NBA cu Los Angeles Lakers și s-a remarcat drept unul dintre cei mai importanți jucători din istoria competiției. În anii tinerții, el a evoluat în Italia, iar mai apoi a intrat în NBA, direct de pe băncile liceului. Un adevărat marcator, Bryant a câștigat cinci campionate, precum și Premierul MVP în 2008. Deși ultimele sale sezoane au fost marcate de accidentări, el l-a depășit, în decembrie 2014, pe Michael Jordan în topul marcatorilor all-time, și avea să se retragă din NBA în 2016, după ce reușea să înscrie 60 de puncte în ultimul său meci.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`