Cum afli prețul real al produselor scoase la reduceri de Black Friday în 2020. Site-uri și aplicații utile

Cum afli prețul real al produselor scoase la reduceri de Black Friday în 2020. Site-uri și aplicații utile

A mai rămas puțin până laBlack Friday2020, cunoscut și sub numele de ”Vinerea neagră”a prețurilor.Pandemia de Covid-19 a dat peste cap cifrele multor retaileri şi producători, iar acest eveniment va fi o încercare de a recupera o mică parte din tot ce s-a pierdut în acest an în contextul crizei sanitare.

Cum să verifici în câteva secunde prețul adevărat de Black Friday

Anul acesta, Black Friday 2020 va avea loc în luna noiembrie. Mai exact, în România, Black Friday va avea loc pe 13 noiembrie, şi în weekendul ce urmează acestei vineri. Patronii de magazineau șansa să își prezintecele mai bune oferte. Fie că este vorba de încălțăminte, parfumuri, electrocasnice sau haine, toate vor avea prețuri mai mici decât le găsiți în orice altă perioadă a anului.

Conform tradiției americane, Black Friday 2020 este în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe13 noiembrie 2020. Trecutul ne spune că e foarte posibil să avem două perioade dereduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2020.

Black Friday este un eveniment anual de cumpărături în Statele Unite, care a fost preluat și în alte țări în ultimii ani, inclusiv România. Americanii îl consideră începutul cumpărăturilor premergătoare Crăciunului și nu ezită să aștepte ore întregi în cozi lungi pentru a-și cumpăra produsele dorite. Black Friday aduce super reduceri, datorită cărora este întotdeauna cea mai aglomerată zi de cumpărături a anului. Nu are o dată fixă, vine întotdeauna vineri după Ziua Recunoștinței și anul acesta va fi pe 13 noiembrie.

Site-uri și aplicații utile

Black Friday va avea loc anul acesta în România la jumătatea lunii noiembrie.Ca în fiecare an, autoritățile vor ficu ochii pe reducerile acordate de magazine și vor monitoriza atent prețurile ca să nu crească.

Până să verifice statul, fiecare client care vrea să cumpere televizoare, aspiratoare, mașini de spălat ori telefoane de Black Friday trebuie să fie atent dacă prețul acelui produs nu a crescut în ultima perioadă, pentru ca de Black Friday să nu cumpere un produs cam la același preț din urmă cu o lună.

Internetul are și părțile lui bune. De-a lungul timpului, s-au dezvoltat foarte multe extensii pentru browsere și site-uri care compară prețurile pentru o lungă perioadă de timp.

Iată câteva extensii gratuite de verificare a prețului pentru Black Friday. Acestea funcționează în fundal, iar în momentul în care vizitați site-ul unui magazin se activează. Le puteți vedea în partea dreaptă de sus a browserului.

Extensii pentru Chrome:

Pricy

Price Tracker

Extensii pentru Firefox Mozilla:

Price Expert

Keppa

În ciuda crizei epidemice declanșată de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, există câteva semne în piaţă care ne pot face să credem că anul acestavom avea parte de preţuri foarte bune în Black Friday 2020. Printre acestea se numără stocurile considerabile,vânzările mici spre foarte mici în foarte multe categorii,schimbările de strategii, campaniile de marketing din ce în ce mai agresive, precum și incertitudinea generată de pandemia de Covid-19.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`