Victor Ponta, nemulțumit de candidatura jurnalistului Alexandru Căutiș pe listele PSD: "Eu zic să nu îi stricăm, sa rămână cu deontologii"

Victor Ponta, nemulțumit de candidatura jurnalistului Alexandru Căutiș pe listele PSD: "Eu zic să nu îi stricăm, sa rămână cu deontologii"

Ziaristul Alexandru Căutiș a anunțat pe Facebook că va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanța. Asta după ce, o lungă perioadă de timp, jurnalistul a susţinut că se bate cu "hidra roşie" a PSD, dând senzaţia că este un critic al politicilor social-democrate.

Victor Ponta s-a arătat foarte nemulțumit de această decizie a filialei PSD Constanța de includere a jurnalistului pe lista de candidați pentru parlamentare și a adresat un mesaj pe Facebook în care își arată opoziția.

"Am auzit azi "pe surse" de tot felul de "deontologi" care acum descoperă că e bun PSD să îi ducă în Parlament! Eu zic să nu îi stricăm, sa rămână cu "deontologii"." a precizat fostul președinte al partidului.

Alexandru Căutiș a făcut luni anunțul candidaturii afirmând că el a fost cel care a cerut lui Felix Stroe, președintele PSD Constanța, includerea pe listele pentru parlamentare. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:23 - Unul dintre membrii trupei ABBA s-a recăsătorit la aproape 80 de ani. Cine este femeia pe care a ales-o să îi stea alături
23:06 - Rafa Nadal își pregătește revenirea pe teren. Turneul la care a fost înscris
23:00 - Ministerul Afacerilor Externe a reamintit avertismentul de călătorie pentru Liban: „Evitați orice călătorie”
22:44 - Sute de lovituri israeliene în Liban într-o singură zi. Benjamin Netanyahu, către poporul libanez: Războiul Israelului nu este cu voi, ci cu Hezbollah. De prea multă vreme vă folosește drept scuturi umane
22:35 - Trei bărbați din Prahova au intrat în curtea unui vecin și l-au luat la bătaie. Polițiștii au intervenit în scandal
22:35 - Românii, pe primele locuri în topul mondial al sedentarismului. Care sunt motivele pentru care nu facem mai mult sport
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)