Victor Ponta, despre prefectul Capitalei: ‘Prostia și incompetența ucid mai multe victime decât la Colectiv’

Victor Ponta, despre prefectul Capitalei: 'Prostia și incompetența ucid mai multe victime decât la Colectiv'
Foto: Hepta.ro

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, este exemplul perfect pentru sloganul ”Incompetența ucide”. Fostul premier susține că în această perioadă de pandemie de Covi-19, din cauza incompetenței mor mai mulți oameni în fiecare zi decât au murit în incendiul din clubul Colectiv. Reamintim că Victor Ponta a fost demis din funcția de premier la scurt timp după incendiu.

Victor Ponta: Nu știați că incompetența și prostia lor ucide?

Pentru a-și sublinia punctul de vedere, Ponta amintește câteva vorbe de-ale lui Cristian Tudor Popescu, jurnalist care îl acuza de incompetență, la rândul lui, pe Gheorghe Cojanu,prefectul Capitalei.

„Prostia UCIDE / Incompetenta UCIDE / in fiecare zi fac mai multe victime nevinovate decat la “Colectiv”! Dar nimeni nu este responsabil!

“Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect ! Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie! Dar Guvernul il mentine in functie!” – Cristian Tudor Popescu!

Serios? Nu stiati cum sunt cei din “Echipa Orban”? Nu stiati ca incompetenta si prostia lor ucide? Nu stiati ca sunt la fel de corupti ca si Echipa lui “Dragnea”? Ipocritilor!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Prefectul Capitalei nu cunoaște datele la zi despre situația epidemiei de Covid-19

Șeful Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul Capitalei,Gheorghe Cojanu, nu a știut, duminică, datele oficiale despre situația la zi a epidemiei de coronavirus. Mai exact, care este numărul de noi infectări din oraşul de care răspunde.

Gheorghe Cojanu a motivat că era la cumpărături duminică, atunci când a fost întrebat care este rata de infectare, şi a admis că semai„bâlbâie”în comunicarea publică pentru că este permanent „în tensiune”.

Ludovic Orban: Facem o evaluare a activității fiecărui prefect

Prim-ministrulLudovic Orbana vorbit, luni, despre situația din Capitală, în contextul în care Bucureștiul a depășit duminică pragul de 3 în ceea ce privește rata de infectare cu noul coronavirus, iar Comitetul Municipal pentru Situații de Urgențăse reunește la ora 15pentru a stabili restricțiile pe următoarele 14 zile.

„Ce este important, ca acest Comitet pentru Situații de Urgență să dispună toate măsurile și planul de implementare a măsurilor care sunt stabilite în lege și în Hotărârea de Guvern privind prelungirea stării de alertă”, a declarat premierul.

Mesajul prim-ministruluiLudovic Orbana venit ca răspuns la o întrebare legată de Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, care declarase, duminică, cănu cunoaștedatele la zi despre situația epidemiei. Șeful Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă nu ştia, nici la 10 ore de la comunicarea publică a datelor oficiale,care este numărul de noi infectări din oraşul de care răspunde. Gheorghe Cojanu a motivat că era la cumpărături duminică, atunci când a fost întrebat care este rata de infectare, şi a admis că semai„bâlbâie”în comunicarea publică pentru că este permanent „în tensiune”, potrivitDigi 24.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`