Victor Ponta: Cazul Stănescu este cea mai mare criză a USL, dacă nu se face nimic, nu mai putem merge împreună

Victor Ponta: Cazul Stănescu este cea mai mare criză a USL, dacă nu se face nimic, nu mai putem merge împreună

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că scandalul provocat de senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu reprezintă cea mai mare criză din USL și că, dacă liberalii nu vor lua măsuri, drumurile se vor despărți pentru PSD și PNL, potrivit Mediafax.

Cred că e cea mai mare criză pe care o are USL de la formare şi, de altfel, domnul Roşca Stănescu, după această şedinţă, a continuat. Deci, dacă nu se face nimic, e o invitaţie pentru alţi membri PNL să continue atacul împotriva PSD şi atunci nu putem merge mai departe împreună„, a spus Ponta.

Șeful PSD l-a înțepat și pe Crin Antonescu, spunând că se așteaptă la măsuri mai ferme împotriva senatorului PNL, nu doar la mustrări ca în curtea școlii.

Eu aştept în continuare până luni să existe o delimitare clară, nu aşa, «Să nu mai faci !». Păi nu i-am mai spus o dată domnului Roşca Stănescu să nu mai facă ? Ce, suntem la şcoală ? Altfel, îmi pare rău, dar nu cred că putem să găsim o soluţie pozitivă„, a afirmat Ponta.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că orice persoană mai recurge la atacuri împotriva PSD-ului sau a premierului Victor Ponta va părăsi partidul, acesta fiind un avertisment direct la adresa senatorului Sorin Roșca Stănescu. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`