Victor Ponta a discutat cu Traian Băsescu la Cotroceni: ”Săptămâna viitoare mergem în Parlament cu noul Guvern” (VIDEO)

Victor Ponta a discutat cu Traian Băsescu la Cotroceni: ”Săptămâna viitoare mergem în Parlament cu noul Guvern” (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri, că noul Guvern va fi supus votului Parlamentului săptămâna viitoare, explicând că a vorbit cu președintele Băsescu despre înlocuitorii miniștrilor liberali.

”I-am propus președintelui ca în locul miniștrilor liberali să numesc miniștri interimari membri actuali ai cabinetului și că săptămâna viitoare să merg în Parlament cu noua structură a Guvernului. Președintele m-a asigurat că îmi va semna imediat decretele și asta înseamnă că în cursul zilei de azi vom avea ședință de Guvern ca să ne continuăm activitatea atât de normal cât se poate într-o situație ca aceasta”, a declarat Victor Ponta, în cadrul unei intervenții telefonice în emisiunea ”Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV.

”În al doilea rând, i-am spus președintelui faptul că vom adopta memorandumul de înțelegere cu FMI în condițiile discutate, domnia sa îl va semna și îl vom trimite cât mai rapid către Washington”, a mai spus primul ministru.

Premierul Victor Ponta a discutat, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu privind înlocuirea miniştrilor PNL demisionari, anunță B1 TV.

Cei doi au discutat propunerile pentru interimatele la ministerele care rămân fără miniștri, fiind necesar ca președintele Băsescu să ia act de demisiile liberalilior și să semneze propunerile făcute de Ponta.

De altfel, ședința de Guvern, programată iniţial pentru ora 12:00, a fost amânată până când decretele de numire a miniştrilor interimari pe posturile eliberate de PNL vor fi semnate de preşedintele Traian Băsescu şi publicate în Monitorul Oficial.

Ponta, întâlnire cu Băsescu la Cotroceni după ruperea USL

Urmăriți B1TV.ro și pe
`