Vasile Blaga: PNL nu renunță la moțiune de cenzură. Copreședintele liberalilor dă de înțeles că fi posibilă o guvernare PNL în tandem cu UNPR (VIDEO)

Vasile Blaga: PNL nu renunță la moțiune de cenzură. Copreședintele liberalilor dă de înțeles că fi posibilă o guvernare PNL în tandem cu UNPR (VIDEO)

Partidul Naţional Liberal nu renunţă la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului. Copreşedintele Vasile Blaga anunţă că liberalii vor depune moţiunea de cenzură în această sesiune parlamentară. Totodată Blaga a dat de înţeles că ar fi dispus să formeze un Guvern cu sprijnul UNPR, informează B1 TV.

”La momentul potrivit vom depune moțiune de cenzură. Păi până în sărbători se termină sesiunea, nu putem să depunem o moțiune decât una pe sesiune”, a declarat Vasile Blaga.

Copreşedintele PNL a dat de înţeles că ar fi posibilă o guvernare PNL în tandem cu UNPR.

”Președintele României va chema partidele la consultări. Și am tot fost întrebat ce-i cu UNPR ul. Blaga se înțelge cu Oprea. Lucuri de genul ăsta. Sigur, am din marele Partid Național Libearal o experiență mai mare decât din vechiul PNL al colaborării cu domnul Oprea și UNPR-ul. Să nu uităm, UNPR-ul a susținut guvernul Boc și Ungureanu. Au fost corecți , au fost cinstiți, nu a căzut Guvernul Boc și Ungureanu din cauza lor”, a mai spus copreședintele PNL.

Vasile Blaga a mai dezvăluit că PNL ar avea deja şi un proiect de lege care să limiteze politizarea funcţiilor din aparatul administrativ doar la primul eşalon al instituţilor.

PNL nu renunță la moțiunea de cenzură

Urmăriți B1TV.ro și pe
`