Traian Băsescu: Ponta, dacă vrei dispute, discută-le cu mine, nu cu fiica mea! Nu a existat nicio legătură între achiziţia făcută de Ioana Băsescu şi procurorul Papici

Traian Băsescu: Ponta, dacă vrei dispute, discută-le cu mine, nu cu fiica mea! Nu a existat nicio legătură între achiziţia făcută de Ioana Băsescu şi procurorul Papici
Foto: B1 Tv

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că nu există nicio legătură între ancheta DNA şi achiziţia terenului din Călăraşi făcută de fiica sa cea mare, Ioana Băsescu, el spunând că „plagiatorul Ponta rămâne un mare mincinos”.

El a atacat decizia premierului de a constitui o comisie referitoare eventuale implicări ale unor instituții sau ale unor persoane din conducerea unor instituții publice în achiziționarea unor terenuri pentru persoane private, făcând referire la „cazul Călărași”.

Ponta încearcă să reîncălzească ce nu i-a ieşit cu Sorin Roşca Stănescu, generând un alt fals. El dă de înţeles că procurorul Papici a fost implicat în verificarea terenurilor. Nu a existat nicio legătură între achiziţia terenului făcută de Ioana Băsescu şi procurorul Papici. Premierul spune că această comisie va ancheta modul în care instituţii ale statului s-au implicat în activităţi private de verificare şi pentru achiziţionarea de terenui de către persoane private. După ce a fost întrebat de activitatea primei comisii, referitoare la procurorul Papici, el explică obiectivele celei de-a doua comisii, referitoare la achiziţia fiicei mele Ioana Băsescu„, a spus Traian Băsescu.

Şeful statului a mai declarat că nu l-a cunoscut niciodată pe procurorul Papici, miercuri fiind prima oară când i-a telefonat şi a discutat cu el, cerându-i scuze că „din jocurile politice ale unui plagiator mincinos e implicat într-un scandal”.

Între timp am aflat şi care e geneza falsului, care a plecat de la Antena 3, ceea ce arată cât de strânsă e legătura între turnătorul Voiculescu şi Ponta, am aflat că procurorul Papici a derulat o anchetă, nu el personal, era şef de secţie. Nu a existat nicio legătură între achiziţia Ioanei Băsescu şi procurorul Papici, e o mistificare a adevărului„, a mai spus Băsescu.
Plagiatorul nu se opreşte la minciună, deşi ştia foarte bine că e o anchetă în derulare de anul trecut, primise o petiţie în martie, merge mai departe şi afirmă: după ce a izbuncnit tot acest scandal, generat de trustul Intact al turnătorului Voiculescu, cu un credit de 300.000 euro cash. Vreau să îi spun plagiatorului mic că dacă are o bătălie să o ducă ca între bărbaţi, fiica mea nu e angrenată în politică. Victor Ponta, dacă vrei dispute politice când ai probleme cu Roşia Montană, cu gaze de şist, cu studenţi, vino să discutăm public noi doi, las-o pe fiica mea în pace, iar dacă ai vreo suspiciune cu fata mea, fă o reclamaţie la Parchet, dar fă-o cinstit, cu numele tău, ca să poţi fi reclamat pentru denunţ calomnios„, a spus Traian Băsescu.

Basescu neaga vreo legatura intre fiica sa Ioana si procurorul Papici privind achizitia de terenuri

Urmăriți B1TV.ro și pe
`