Surse B1.ro. Florin Cîțu, în ședința PNL: Ce descoperim în Ministerul Sănătății este îngrozitor. Există un singur premier. Când un ministru mai atacă premierul imediat pleacă acasă

Surse B1.ro. Florin Cîțu, în ședința PNL: Ce descoperim în Ministerul Sănătății este îngrozitor. Există un singur premier. Când un ministru mai atacă premierul imediat pleacă acasă
Foto: Guvernul României / Facebook

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, în ședința Biroului Executiv al PNL, că de fiecare dată când un ministru îl va ataca pe șeful Guvernului, va pleca acasă, potrivit unor surse B1.ro. ”Eu v-am spus de fiecare dată că exista un singur premier”, a afirmat Cîțu, care a adăugat că ce a găsit la Ministerul Sănătății este ”îngrozitor”.

Surse B1.ro: Ce a declarat Florin Cîțu în ședința conducerii PNL

”Ce descoperim în Ministerul Sănătății este îngrozitor. Trebuie să verificăm cum au fost făcut bugetele, numirile”, ar fi declarat premierul în cadrul ședinței, potrivit surselor citate.

De asemenea, Florin Cîțu a ținut să le reamintească partenerilor de coaliție că ”există un singur premier”.

Cîțu a vorbit și despre ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, cel care a lansat un atac dur la adresa sa după demiterea lui Vlad Voiculescu.

”Vă asigur că data viitoare când se mai întâmpla așa ceva, voi lua o decizie imediat. Dacă se mai întâmplă ca un membru al Guvernului după așa ceva să mai vină apoi la ședința de Guvern, nu mai vreau să mai intru în conflict, dar data viitoare nu mai aștept nimic. Decizia este a premierului”, ar fi spus Cîțu.

”O să am o discuție și cu ei, instituțională, de acum încolo doar pe documente. Pentru ca ei au impresia că dacă scriu ceva, imediat e oficial. Când un ministru mai atacă premierul imediat pleacă acasă”, a mai declarat Florin Cîțu.

Rareș Bogdan:Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece

Într-o declarație de presă susținută, luni, la Parlament, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a spus că nu s epune problema ca Florin Cîțu să plece din funcția de prim-ministru.

„Noi nu avem altă construcție politică posibilă decât cuUSR PLUS. (…) Sper ca lucrurile să se calmeze și nu vă pot spune că în seara asta, după coaliție, va ieși fum alb. Probabil ambele partide vor sta pe poziții de forță, dar pot să vă garantez că până mâine seară lucrurile se vor încheia și vom merge în aceeași formulă. Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece. Florin Cîțu este premierul de care are nevoie România, se bucură și de sprijinul PNL”, a declarat Rareș Bogdan

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`