Sebastian Lăzăroiu: Nici Victor Ponta nu a ajuns la "Level 4". Felicitări, Dana Grecu!

Sebastian Lăzăroiu: Nici Victor Ponta nu a ajuns la "Level 4". Felicitări, Dana Grecu!

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu a afirmat, pe contul său de Facebook, că nici măcar premierul Victor Ponta nu a ajuns la „Level 4„, felicitând-o în acest sens pe moderatoarea Dana Grecu, de la Antena 3.

Lăzăroiu a făcut această afirmație în contextul declarației lui Victor Ponta, care a anunțat că, cel mai probabil, numirile pentru șefia DNA și PÎCCJ vor fi făcute de viitorul ministru al Justiției. (Detalii AICI)

În viziunea consilierului prezidențial, Dana Grecu este nivelul 4 de tortură în aparatul gândit de Dan Voiculescu. Sebastian Lăzăroiu a explicat și cum funcționează sistemul Antena 3 de linșaj, care începe cu Mircea Badea, apoi cu Alessandra Stoicescu și Dana Grecu, proba finală fiind dată în compania lui Mihai Gâdea.

Voiculescu și-a făcut la Antena 3 un fel de arsenal cu aparate de tortură cu grade diferite de dificultate. Când vrea să convingă pe cineva să facă sau să nu facă ceva (acum a venit randul premierului) intră în funcțiune aparatele în ordinea dificultății. Întâi intri pe mâna lui Mircea Badea. Dar e destul de soft. Un fel de smuls unghiile de la degete. Pe urma vine Alessandra Stoicescu. Acolo ți se zdrobesc genunchii. So, no big deal. Vine Dana Grecu. Dana îți rupe șira spinării. But u can still stay alive. The ultimate torture machine: Gâdea. Gâdea te jupoaie și pe urmă pune sare. Mulți useliști n-au trecut încă nici macar de Badea„, a scris Lazaroiu, în urmă cu o săptămână.


Victor Ponta a fost aspru muștruluit în ultima perioadă la emisiunile Antenei 3, fiind practic pus la zid atunci când a fost invitat la emisiunea Danei Grecu. (Detalii și VIDEO – AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`