Rareș Bogdan, pentru B1.ro, înainte de moțiunea de cenzură: „E un moment istoric în care putem să spunem stop unei guvernări dezastruoase, probabil cea mai neagră din ultimii 30 de ani”

Rareș Bogdan, pentru B1.ro, înainte de moțiunea de cenzură: E un moment istoric în care putem să spunem stop unei guvernări dezastruoase, probabil cea mai neagră din ultimii 30 de ani

EXCLUSIV ONLINE / Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a fost prezent joi în Parlament pentru a susține colegii care vor vota în cadrul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă.

Într-o declarație în exclusivitate pentru B1.ro, acesta a arătat că este momentul să se încheie cea mai neagră perioada din ultimii 30 ani marcați de această guvernare dezastuoasă.

„Am venit astăzi aici pentru a îmi susține colegii pentru că este extrem de important și pentru a dialoga inclusiv cu oamenii prezenți în fața Parlamentului și sunt din ce în ce mai important. După 3 ani de chin în care România a fost umilită și românii au pierdut speranța că va fi mai bine, e un moment istoric în care putem să spunem stop unei guvernări dezastuoase, probabil cea mai neagră din ultimii 30 de ani”, a declarat Rareș Bogdan pentru B1.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`