Preşedintele Klaus Iohannis: Am decis să-l numesc în poziţia de prim-ministru interimar pe Sorin Câmpeanu. Voi consulta în premieră un nou actor – societatea civilă şi strada (VIDEO)

Preşedintele Klaus Iohannis: Am decis să-l numesc în poziţia de prim-ministru interimar pe Sorin Câmpeanu. Voi consulta în premieră un nou actor - societatea civilă şi strada (VIDEO)

Președintele Klaus Iohannis a acceptat demisia premierului Victor Ponta şi l-a numit în funcţia de premier interimar pe Sorin Câmpeanu.

Am acceptat demisia domnului Ponta. Am decis astăzi să numesc în poziția de prim-ministru interimar pe domnul Sorin Cîmpeanu. Am semnat acum, înainte de conferință, ambele decrete.
Am urmărit aseară cu mare atenție manifestațiile de stradă. Sunt foarte mulțumit că manifestațiile au fost fără violențe, fără exagerări și am un mesaj important pentru toți cei care au fost și aseară și alatăieri în stradă: v-am văzut, v-am auzit și voi ține cont de solicitările voastre.

Am decis ca în continuarea consultărilior cu partidele pe care le-am planificat pentru azi și mâine să consult în premieră un nou actor: societatea civilă. Voi convoca pentru mâine după-amiază un grup care reprezintă societatea civilă și strada.

Este important pentru mine să le cunosc părerile și opțiunile. În acest fel, voi cunoaște astfel și opțiune partidelor și pe cele ale societății civile”, a declarat Iohannis.

#DIRECT_ONE_1jk9xy#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`