Premierul Viorica Dăncilă: „Vreau ca toate partidele politice din România să își asume ca obiectiv bunăstarea românilor” (VIDEO)

Premierul Viorica Dăncilă: „Vreau ca toate partidele politice din România să își asume ca obiectiv bunăstarea românilor” (VIDEO)

Premierul Viorica Dăncilă a condamnat, luni seară, partidele politice din Opoziție, pe motiv că acestea au refuzat să semneze pactul propus de PSD privind bunăstarea românilor.

„Am propus, la sfârșitul săptămânii trecute, pactul național pentru bunăstarea românilor, acord prin care vrem să dăm oamenilor o garanție scrisă că nicio forță politică nu le va mai tăia pensiile și salariile și va continua creșterile programate de PSD. Vrem o garanție că vor continua să suțină antreprenorii, IMM-urile și activitățile independente, și nu tăieri masive, ca cele din perioada 2010-2012.

Vreau ca toate partidele politice din România să își asume ca obiectiv bunăstarea românilor și să facă acest lucru în scris, nu propriile interese, nu acorduri, care nu reprezintă altceva decât târguieli politice.

Nimic din ce am văzut în ultima vreme din partea Opoziției nu a fost gândit pentru români. (…) Ne îngrijorează pe toți cei care, cu bună credință, ne asumăm să respectăm obiectivele pentru binele oamenilor. Tocmai principalul partid de dreapta, cel care are precedente de tăiere a pensiilor și a salariilor, a încercat să ocolească cel mai tare semnarea acestui pact. Cei care au mai tăiat în trecut de la oameni ne-au ignorat apelul”,a afirmat Viorica Dăncilă, la sediul PSD din șoseaua Kisellef.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:26 - Nicolai Tand și Sorin Brotnei riscă șapte ani de închisoare în Indonezia. Ce infracțiune gravă au comis participanții la Asia Express
12:24 - Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)
12:13 - Harvey Weinstein a fost diagnosticat cu cancer de măduvă osoasă. Ar fi trebuit să fie judecat din nou în noiembrie
11:57 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Bătălia pentru Ucraina este pentru viitorul Europei. Este esențial să susținem Ucraina, Republica Moldova (VIDEO)
11:50 - Producătorul Blade Runner 2049 îl dă în judecată pe Musk pentru imaginile cu Robotaxi
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot