Organizaţia PSD Bucureşti își alege joi noua conducere

Organizaţia PSD Bucureşti își alege joi noua conducere
Foto: ziuaconstanta.ro

Organizația PSD București se va reuni joi la Palatul Parlamentului pentru a alege o nouă conducere, singurul candidat înscris până la acest moment fiind Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, informează Mediafax.

Robert Negoiță mai este și preşedinte executiv al PSD Bucureşti şi vicepreşedinte la nivel naţional al partidului. Potrivit unor surse din cadrul partidului, Negoiță este singurul candidat pentru această funcție și este susținut de Liviu Dragnea, președintele interimar al partidului.

Un alt nume vehiculat este cel al Ecaterinei Andronescu, actualul președinte al filialei. Totuși, aceasta nu și-a anunțat până în acest moment candidatura.

Șefia Organizației PSD București este importantă și în perspectiva alegerii candidatului pentru Primăria Capitalei. Potrivit acelorași surse, Negoiță intenționează să se înscrie în cursa pentru Primăria Generală însă, în acest moment, au loc pregătiri pentru organizarea unor sondaje în urma cărora să fie stabilit candidatul PSD.  De asemenea, social-democrații înclină tot mai mult către o candidatură separată de UNPR.

Pe această temă, Dragnea a declarat că PSD are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primăria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi „un partid mare”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`