Noul ministru al Tineretului și Sportului: Cel mai mult îmi doresc ca, peste 20 de ani, să se spună că Eduard Novak a lăsat ceva în urma lui

Noul ministru al Tineretului și Sportului: Cel mai mult îmi doresc ca, peste 20 de ani, să se spună că Eduard Novak a lăsat ceva în urma lui
Foto: Inquam Photos / George Călin

Carol-Eduard Novak şi-a preluat, joi dimineaţă, mandatul de ministru al Tineretului şi Sportului de la liberalul Ionuţ Stroe. El a precizat că este conștient de așteptările mari, precum și de eventuale greșeli și acuzații, dar e decis să lucreze intens, ca peste ani să se spună despre el că a făcut ceva.

„Sunt conştient de faptul că aşteptările sunt foarte mari. Cunosc foarte bine acest domeniu. Îmi place să lucrez sub presiune. Ştiu că o să fie greşeli și acuzaţii. Cel mai mult îmi doresc să las ceva în urma mea, peste 20 de ani, să se spună că Novak a lăsat ceva în urma lui”, a declarat Novak.

Acesta a subliniat apoi că este esențială o strategie unitară în Sport.

„Anul viitor avem Jocurile Olimpice, avem Campionatul European de fotbal și vreau ca toţi aceşti copii să primească tot ce au nevoie. Ştiu că această funcţie poate dura câteva luni, dar vreau să stau până pot implementa ceva. Cea mai mare performanţă fără tineret nu se poate face”, a mai declarat noul ministru al Tineretului și Sportului.

Eduard Novak este preşedintele Federaţiei Române de Ciclism şi singurul campion paralimpic din istoria Românie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`