Nicușor Dan, bruiat din nou la conferința de presă. Evenimentul, întrerupt de echipele de salubrizare din Sectorul 5 „cu concursul Poliției Locale”, a fost marcat de claxoane și motoare turate. Jurnaliștii, stropiți cu dezinfectant (VIDEO)

Nicușor Dan, bruiat din nou la conferința de presă. Evenimentul, întrerupt de echipele de salubrizare din Sectorul 5 „cu concursul Poliției Locale”, a fost marcat de claxoane și motoare turate. Jurnaliștii, stropiți cu dezinfectant (VIDEO)

Conferința de presă desfășurată de Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL și USR la Primăria Capitalei, a fost bruiată din nou. De această dată, evenimentul a fost marcat de claxoane și motoarele turate ale mașinilor de salubrizare din Sectorul 5, care veniseră să dezinfecteze zona și i-au stropit chiar și pe jurnaliști. Pentru că vorbitorii abia se mai puteau face auziți, în cele din urmădeputatul s-a văzut nevoit să ceară intervenția poliției, pentru a restabili liniștea publică, și a anunțat că va depune o plângere. Mai mult decât atât, el susține că până și poliția, „fluidizând acest trafic, asigură perturbarea liniștii publice”. De altfel, la un moment dat, un echipaj al Poliției Locale din Sectorul 5 i-a reproșat că blochează carosabilul.

Conferință de presă bruiată de claxoane și motoare turate. Chiar și jurnaliștii au fost stropiți cu dezinfectantul echipelor de salubrizare din Sectorul 5

Întrebat dacă o să depună plângere, Nicușor Dan a răspuns: „Fără îndoială, pentru că e vorba de o tulburare a liniștii publice, care a fost asigurată cu concursul Poliției Locale a Sectorului 5”.

Întrebat ce trebuia să facă Poliția Locală a Sectorului 5, el a afirmat: „Poliția Locală a Sectorului 5 trebuia să constate că există o tulburare a ordinii publice, prin acest zgomot pe care aceste utilaje îl fac, să cheme secțiunea de ordine publică din Poliția Locală Sector 5, care să restabilească ordinea”.

Referitor la ce le-a transmis polițiștilor când a intrat în dialog cu ei, Nicușor Dan a declarat: „I-am întrebat de ce nu asigură ordinea publică, pentru că Poliția Locală a Sectorului 5, prin legea poliției locale, trebuie să asigure ordinea publică și exact ordinea publică e încălcată. Mai mult, ei asigură, fluidizând acest trafic, perturbarea liniștii publice”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

O nouă conferință cu scandal pentru Nicușor Dan. Candidatul independent, întrerupt de viceprimarul Bădulescu la evenimentul din Prelungirea Ghencea

Nu este prima conferință de presă cu scandal pentru Nicușor Dan, care a avut parte de un incident neplăcut și la un alt eveniment recent de acest gen, unul desfășurat înzona Prelungirea Ghencea. La acea vreme, el era întrerupt de intervenția viceprimarului Aurelian Bădulescu, care îi reproșa că nu poartă mască de protecție, deși nici el nu respecta regulile de distanțare socială.

Scandal la conferința de presă susținută vineri dimineață de Nicușor Dan, candidat la Primăria Capitalei, susținut de PNL și USR. La conferință organizată în zona Prelungirea Ghencea, a fost prezent și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Încă de la începutul conferinței, au existat discuții aprinse între cei doi, Bădulescu reproșându-i lui Dan că nu poartă mască de protecție. Asta în condițiile în care nici viceprimarul nua respectat regulile de distanțare socială.

„Vă rog, stimate domn, stați la doi metri de mine, așa cum spune legea. Haideți să nu facem circ aici”, îi spunea Nicușor Dan lui Aurelian Bădulescu.

Spiritele s-au aprins atât de tare, că la un moment dat au existat chiar și câteva îmbrânceli între cei doi.

„Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, PSD-ul îl face. (…) Am ales să ne întâlnim aici, în Prelungirea Ghencea, pentru că e un exemplu reprezentativ despre cum Primăria Capitalei răspunde așteptărilor bucureștenilor”, și-a început Nicușor Dan discursul, fiind întrerupt de nenumărate ori de către viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`