Mona Pivniceru, surprinsă în maşina lui Andrei Năstase: "Nu ştiam a cui e, nu-l cunosc. Nu m-am hotărât dacă renunţ la Ministerul Justiţiei" (VIDEO)

Mona Pivniceru, surprinsă în maşina lui Andrei Năstase: "Nu ştiam a cui e, nu-l cunosc. Nu m-am hotărât dacă renunţ la Ministerul Justiţiei" (VIDEO)
Foto: capital.ro

Judecătoarea Mona Pivniceru ar putea refuza postul de ministru al Justiţiei, după ce în presă au apărut imagini cu ea urcând în maşina lui Andrei Năstase, fiul lui Adrian Năstase. Pivniceru a anunţat iniţial că îşi va retrage demisia de la CSM, însă ulterior a revenit asupra afirmaţiilor, spunând că este bulversată şi că nu a luat încă o decizie.

„A fost o prietenă la mine pentru a mă lua la ea. Nu ştiam a cui este maşina aceea. Nu mă mai interesează ministerul Justiţiei”,
a delarat Mona Pivniceru, pentru EVZ.ro.

Ulterior, într-o intervenţie telefonică la emisiunea „Talk B1”, de pe B1 TV, Pivniceru a declarat că nu a luat încă o hotărâre privind acceptarea postului de ministru al Justiţiei.

„Nu e decizia mea, este o meditaţie, profunda existenţei mele de om urmărit, de om filat. (…) Încă nu am luat o decizie în sensul ăsta., a spus Pivniceru. Mai târziu, ea a precizat pentru Gândul că se va gândi până luni dacă va mai prelua portofoliul.

Judecătoarea a mai explicat că nu ştia a cui este maşina şi că în autoturism nu se afla fiul lui Năstase, ci Mariana Alexandrescu, fostă consilieră parlamentară a lui Adrian Năstase.

„Mai este o meditaţie la fel de importantă asupra calităţii umane cu care am mai rămâne fiecare din noi dacă îi reproşezi cuiva că s-a urcat într-o maşină care nu ştie a cui este. N-am nicio relaţie de afinitate cu familia Năstase, cu nimeni. În acea maşină era doamna Alexandrescu, care m-a invitat la ea. A spus să nu mai merg cu taxiul, să merg cu ea.”, a spus Pivniceru.

„De unde să ştiu eu în ce maşină s-a urcat femeia, domne’? Relaţiile doamnei Alexandrescu sunt relaţiile ei. A venit cu maşină, m-am urcat în ea, m-am dus până acasă la ea. Pe scurt, ăsta este filmul. Nu ştiu a cui e maşina”, a mai spus Pivniceru.

Declarații Mona Pivniceru, după ce a fost filmată în mașina lui Andrei Năstase

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22684').select();" id="embed_text_22684" />

Imaginile cu Mona Pivniceru urcând în maşina lui Andrei Năstase au fost prezentate în exclusivitate de postul România TV. Judecătoarea, propusă de USL pentru Ministerul Justiţiei, ar fi mers cu Andrei Năstase într-un bloc din Capitală, unde locuiesc mai mulţi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii. 

Întrebată în intervenţia telefonică de la postul B1 TV dacă la volan se afla Andrei Năstase, Mona Pivniceru a declarat că nu îl cunoaşte pe fiul fostului premier, dar că nu crede că era el în autoturism.

„Eu pe Andrei Năstase nu l-am văzut niciodată în viaţa mea. Nu-l cunosc pe Andrei Năstase, nu cred că era el la volan, pentru că din ce am văzut eu la televizor că ar fi fiul lui Adrian Năstase, nu semăna cu el.”
, a spus judecătoarea.


Foto: rtv.net

Urmăriți B1TV.ro și pe
`