Mircea Badea l-a făcut PRAF pe Barna, după GAFA candidatului la prezidenţiale

Mircea Badea l-a făcut PRAF pe Barna, după GAFA candidatului la prezidenţiale

Mircea Badea a râs de Dan Barna, după ce candidatul la prezidenţiale i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă cu o zi înainte de votul de la moţiunea de cenzură.

Mircea Badea a zis despre Badea că rămâne fără obiectul muncii.

Deci domnul Barna după ce a văzut că s-a îngurguțat tărâța în șapte membri CSM, care s-au îngurguțat că a zis Dăncilă că moțiunea este și despre Secția specială, a zis ‘Băi, nu se poate! Dăncilă să-și dea demisia!’. Deci să-i ceri lui Dăncilă demisia cu o zi înainte de moțiunea de cenzură trebuie să recunoașteți că este absolut amuzant. Asta ne arată câtă încredere are Barna în moțiunea de cenzură. ‘- Dăncilă, dă-ți demisia azi!’ ‘-Păi, și tu mâine ce mai faci dacă îmi dau demisia azi? Rămâi fără obiectul muncii?”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Moţiunea de cenzură, iniţiată de Opoziţie la adresa Guvernului Dăncilă, a fost depusă marţi, 1 octombrie, în Parlament. Intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”, moțiunea de cenzură are 237 de semnături de la parlamentari PNL, USR, PMP, PRO România, ALDE, UDMR, minorităţi naţionale, dar şi două de la PSD, conform liderului liberalilor Ludovic Orban. Pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată de Parlament sunt necesare 233 de voturi. Votul va fi joi, 10 octombrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`