Marcel Ciolacu: Am decis ca astăzi să depunem o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății (VIDEO)

Marcel Ciolacu: Am decis ca astăzi să depunem o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni că social-democrații au decis să depună, luni, o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Soarta ministrului Vlad Voiculescu este discutată luni, atât într-o ședință a conducerii PNL, cât și într-o ședință a coaliției. La cea din urmă reuniune, Voiculescu nu va fi prezent.

Marcel Ciolacu anunță că PSD va depune o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu

„Am discutat astăzi în Biroul Polițic Național despre situația absolut revoltătoare de la Spitalul Foișor. Am decis ca astăzi să depunem o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății. Ținând cont de gravitatea situației, cerem Biroului Permanent al Camerei Deputaților ca în această săptămână să fie dat votul pe această moțiune simplă. Ministrul Vlad Voiculescu este responsabil de tot ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă acum cu gestionarea pandemiei. Nu se fac teste, a întrerupt testarea și în școli, mortalitatea a ajuns pe locul 10 mondial (…) poate domnul Cîțu, prim-ministrul României, își dorește să ajungem pe primul loc, doar asta ar justifica menținerea în continuare a domnului ministru Vlad Voiculescu. Scuzele sale, pur și simplu, sunt penibile. Să ieși și să spui că cei care erau internați și au fost evacuați noaptea din Spitalul Foișor erau fericiți ne demonstrează că domnul Vlad Voiculescu este gol atât in suflet, cât și în cap”, a declarat Marcel Ciolacu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ciolacu: Domnul Cioloș și domnul Barna ar trebui să-l retragă pe domnul Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății

În acest context, liderul social-democrat a spus că așteaptă să vadă dacă inclusiv liberalii care au susținut că Vlad Voiculescu ar trebui să plece din Guvern vor vota moțiunea simplă.

”Am văzut zilele acestea mai mulți lideri PNL care au cerut demisia domnului ministru Vlad Voiculescu. Așteptăm să vedem dacă sunt ipocriți și în spațiul public susțin acest lucru și când vine votul din Parlament nu vor vota moțiunea simplă împotriva aceluiași ministru la care ei făceau referire.

Aștept să văd grupul minorităților dacă vor mai susține un asemenea impostor în fruntea Ministerului Sănătății, în plină pandemie.

Și nu în ultimul rând, aștept să văd atitudinea grupului UDMR, în frunte cu domnul vicepremier Kelelemen Hunor, dacă mai este de acord să susțină un asemeneea personaj în vârful Ministerului Sănătății.

Cred că domnul Cioloș și domnul Barna ar trebui dânșii să-l retragă pe domnul Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`