Florin Cîțu: „Începem reforma în toate cotloanele statului român! Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din banii publici!” (VIDEO)

Florin Cîțu: „Începem reforma în toate cotloanele statului român! Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din banii publici!” (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Parlamentul a început dezbaterea, în ședință comună, a proiectelor de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2021. De la tribuna Parlamentului, prim-ministrul Florin Cîțu a susținut că acest proiect de buget e cea mai importantă realizare a guvernării la început de mandat. A mai spus, de asemenea, că urmează ani de investiții și reformă. „Începem reforma în toate cotloanele statului român! Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din banii publici!”, a spus șeful Guvernului.

Florin Cîțu:Am tratat acest buget cu mare simț de răspundere.Începem reforma în toate cotloanele statului român

„Fără modestie, vă spun că acest buget e cea mai importantă realizare a acestei guvernări de până acum. E primul buget al acestui mandat al unei guvernări de patru ani. O să mă asigur, alături de colegii mei, că va fi o guvernare de succes, ce va aduce o viață mai bună pentru toți românii. Vom reuși dacă suntem uniți, facem reformă și investiții. Am tratat acest buget cu mare simț de răspundere

Începem reforma în toate cotloanele statului român! Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din banii publici!

Drumul României e în Europa, nicăieri altundeva, și alături de NATO. Garantăm românilor siguranță și securitat”, a declarat Cîțu, de la tribuna Parlamentului.

Florin Cîțu: „Începem reforma în toate cotloanele statului român! Oprim 30 de ani de furt PSD-ist din banii publici!”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`