Emil Boc: Am încercat să îl sun pe Sorin Frunzăverde, dar nu mi-a răspuns

Emil Boc: Am încercat să îl sun pe Sorin Frunzăverde, dar nu mi-a răspuns

Președintele PDL, Emil Boc, a declarat vineri că a încerca să ia legătura cu fostul prim-vicepreședinte al partidului, Sorin Frunzăverde, care a demisionat zilele trecute pentru a trece la PNL, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

Fostul premier a mai spus că Biroul Permanent Naţional al PDL va desemna, luni, o conducere interimară a filialei din Caraş-Severin. Emil Boc a susţinut că PDL va merge mai departe şi va avea continuitate politică în județ, chiar și după plecarea unor oameni importanți din partid.

Liderul PDL a spus că nu va mai comenta decizia lui Sorin Frunzăverde de a pleca din PDL, afirmând că a făcut deja acest lucru. El s-a lansat însă în noi critici la adresa PNL, spunând că singurul partid „care a avut forţa şi curajul să promoveze măsurile de dreapta a fost PDL”.
       
„PNL nici măcar o dată nu a catadicsit să le susţină”, a spus Emil Boc.
       
Emil Boc a mers, vineri, la Reşiţa, alături de Ioan Oltean, pentru a evalua situaţia filialei, în contextul trecerii lui Sorin Frunzăverde la PNL.

Fostul prim-vicepreședinte al PDL, Sorin Frunzăverde, a demisionat în această săptămână din partid, spunând că opțiunea sa și a altor colegi democrat liberali din punctul de vedere al dezvoltării României  diferă de ce a conducerii PDL. Mai mult, acesta a anunțat că va candida pentru funcția de presedinte al CJ Caraș-Severin din partea USL ca membru al PNL. Sorin Frunzăverde era liderul organizaţiei Caraş-Severin a PDL.

Vezi AICI declarațiile lui Frunzăverde.

Emil Boc, în control în județul Caraș-Severin

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_17375').select();" id="embed_text_17375" />

Emil Boc: Frunzăverde nu mi-a răspuns la telefon

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie