Deputatul Gheorghe Roman demisionează din PSD: “Votez moțiunea de cenzură depusă de PNL”

Deputatul Gheorghe Roman demisionează din PSD: “Votez moțiunea de cenzură depusă de PNL”
Foto: starsibian.ro

Deputatul Gheorghe Roman a anunțat, joi, că demisionează din PSD și că va vota moțiunea de cenzură depusă de PNL, în care se arată că Ponta ar fi vrut să ajungă preşedintele României „prin sabotarea deliberată a românilor din Diaspora” şi că „este timpul să recunoască şi să părăsească puterea”.

„Doresc să vă fac cunoscut că am decis să susțin moțiunea inițiată de PNL. Am luat această decizie având în vedere și voința oamenilor din Mediaș, din județul Sibiu, exprimată cu ocazia votului din noiembrie 2014, când au votat cu o majoritate covârșitoare pentru președintele Klaus Iohannis. În consecință, mi-am dat demisia din PSD. Îmi doresc ca gestul meu să fie înțeles de medieșeni”, a declarat deputatul PSD de Sibiu Gheorghe Roman, anunță TurnulSfatului.ro

Rovana Plumb, ministrul Muncii, a declarat pentru B1 TV, că PSD nu va vota vineri în Parlament la moțiunea inițiață de PNL.

„E treaba opoziției să își aduce voturile ca să treacă moțiunea. Noi cei din PSD nu vom vota, dar vom fi prezenți din respect pentru Parlament”, a spus Rovana Plumb.

Potrivit ministrului Muncii, obțiunea în cazul moțiunii este foarte clară pentru cei din PSD: „nu poate fi luată în calcul”, pentru că duce la instabilitate politică. (Detalii AICI)

Moţiunea este intitulată „Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`