CRIZA EXAMENULUI DE REZIDENŢIAT. Sorina Pintea nu exclude o nouă amânare: ‘Dacă nu vom avea un ministru al Educaţiei, data de 8 decembrie nu va putea fi respectată’

CRIZA EXAMENULUI DE REZIDENŢIAT.  Sorina Pintea nu exclude o nouă amânare: 'Dacă nu vom avea un ministru al Educaţiei, data de 8 decembrie nu va putea fi respectată'
Foto: Inquam Photos / George Calin

Criza examenului de rezidențiat se adâncește. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, că nu exclude o nouă amânare a acestuia dat fiind faptul că nu avem ministru al Educației.

PROFEȚIE ȘOCANTĂ FĂCUTĂ DE ARSENIE BOCA! A ANUNȚAT MOARTEA FOSTULUI PREȘEDINTE! LA ASTA NU SE AȘTEPTA NIMENI (GALERIE FOTO)

“Este greu să spun dacă va avea loc pe 8 decembrie. Propunerea noastră pentru 8 decembrie rămâne valabilă. Vom vedea ce se întâmplă pe scena politică. Dacă nu vom avea un ministru al Educaţiei, data de 8 decembrie nu va putea fi respectată”, a declarat Pintea, citată de News.ro.

REVOLTĂTOR! NU O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI PE CE A CHELTUIT ANAMARIA PRODAN O AVERE! REGHECAMPF NICI MĂCAR NU A VRUT SĂ O VADĂ…(GALERIE FOTO)

“Un secretar de stat al Educaţiei poate semna doar dacă ar fi împuternicit, ori cel care l-ar putea împuternici, adică ministrul, nu există. Legislaţia este foarte clară”, a adăugat Pintea.

Studenții la Medicină au intrat, vineri, în grevă japoneză și spun că sunt pregătiți să organizeze proteste în urma scandalului privind amânarea examenului de rezidențiat, din cauza faptului că nu avem ministru al Educației.

DISPERARE PENTRU ANDREEA BĂLĂN! HACKERII I-AU FURAT CELE MAI INTIME FOTOGRAFII! DOAMNE, CE RUȘINE

De asemenea,decanul Facultății de Drept de la Universitatea Titu Maiorescu, Gabriel Ispas, membru al Pro România, a declarat pentru Edupedu.ro că rezidențiatul se poate ține inclusiv pe 17 noiembrie și că Dăncilă folosește absolvenții de medicină în războiul său.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`