Crin Antonescu: Discutăm despre suspendarea lui Băsescu atunci când vom semnala o încălcare a Constituţiei

Crin Antonescu: Discutăm despre suspendarea lui Băsescu atunci când vom semnala o încălcare a Constituţiei
Foto: qmagazine.ro

Revenit la serviciu după concediu, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că se va readuce în discuție subiectul suspendării în momentul în care se va constata că preşedintele Traian Băsescu va încălca din nou Constituţia.

„Suspendările se produc în urma unor încălcări ale Constituţiei. În momentul în care vom semnala o încălcare a Constituţiei, putem discuta despre suspendare. Nu putem discuta despre suspendare, aşa, ca proiect”, a spus Antonescu, potrivit Agerpres.

De asemenea, Antonescu este de părere că prezenţa la acest scrutin a fost „semnificativă”, iar „marea dramă legată de acest referendum este că voinţa electoratului român, în mod majoritar, a fost călcată în picioare de multe instanţe şi instituţii, în frunte cu Curtea Constituţională”.

Pe de altă parte, liderul liberal nu s-a arătat câtuși de puțin interesat de ce s-a întâmplat în absența lui și nici nu a părut preocupat că și-a prelungit concediul deși vacanța parlamentară se încheiase.

”Da’ ce? S-a întâmplat ceva la Senat?” i-a întrebat Antonescu pe jurnaliști, la sosirea la Palatul Parlamentului.

Biroul Politic Central al PNL, Delegaţia Permanentă şi Consiliul Naţional Executiv s-au întrunit joi pentru a discuta despre rezultatele la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu.

Antonescu, despre o nouă suspendare a lui Băsescu

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_23307').select();" id="embed_text_23307" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`