Cătălin Rădulescu (PSD), după amenda primită: Intram în primăvară în hipermarket și vedeam că 100 de oameni avem mască și mănuși, ca proștii, iar restul nu aveau nicio treabă (VIDEO)

Cătălin Rădulescu (PSD), după amenda primită: Intram în primăvară în hipermarket și vedeam că 100 de oameni avem mască și mănuși, ca proștii, iar restul nu aveau nicio treabă (VIDEO)
foto: Facebook

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, poreclit și „Mitralieră”,a comentatmarți, în direct pe B1 TV, amenda primită pentru că a refuzat să poarte mască în interiorul unui spațiu comercial, dar și pentru tulburarea liniștii publice, în condițiile în care l-a jignit pe agentul de poliție care i-a reproșat că încalcă regulile de siguranță sanitară.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cătălin Rădulescu (PSD), după amenda primită

„Păi, s-a întâmplat în felul următor. Eu, ca să fac așa o narațiune să fie interesantă pentru telespectatori, că pentru dumneavoastră știu că e interesantă oricum. Cam în timpul pandemiei, adică în luna martie-aprilie, eu m-am conformat exact cum trebuiau să se conformeze toți oamenii, auzind că vine sfârșitul lumii. Atunci, știind că vine sfârșitul lumii și eu, și familia mea am spus, domne`, asta e viața, ne vom lua o mască, mănuși și mergem în supermarket cu mască și mănuși. Când intram în luna martie și aprilie în hipermarket, nu dau nume că erau străine toate oricum, constatam că 100 de oameni din 3.000 eram cu mască și mănuși, adică niște proști, și restul, vreo câteva mii de oameni, nu aveau niciun fel de treabă cu masca și mănușile. Atunci când erau cazurile acelea multe, multe de tot”, a afirmat Cătălin Rădulescu, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Demnitarul a explicat că, pe unde intra, mai purta mască. Cu toate acestea, vineri, spune el, masca lui s-a rupt și nu mai putea fi utilizată corespunzător.

„Pe unde intram, mai purtam mască. Numai că s-a întâmplat ca vineri masca mea, pe care încercam să îi explic acestui polițist cu șapte clase sau două, sau câte o fi având… Nu știam că trebuie să ai facultate ca să fii polițist la circulație… Relevant este că un polițist mă învață pe mine, eu fiind medic chirurg, cum să port o mască. Acest polițist, scuzați-mă, de data asta chiar mă revoltă prostia umană, îmi spune, arătându-i că masca mea e la mine și că s-a rupt un braț al măștii, și îi explic individului respectiv că n-am cum să port o mască ținând-o într-o parte, și mi-a zis că trebuia să o țin în mână. Păi, bă, băiatule, tu vorbești serios cu mine acum? Tu te auzi ce prostii vorbești? Păi, dacă țineam în mână masca sau nu am avut masca pe față nu e același lucru?”, a continuat el.

Ce a mai spus deputatul, după ce a fost amendat că n-a purtat mască în magazin și s-a certat cu un agent de poliție

„Păi, bă, băiatule, tu vorbești serios cu mine acum? Tu te auzi ce prostii vorbești? Păi, dacă țineam în mână masca sau nu am avut masca pe față nu e același lucru? (…) Vreau să știți că eu sunt foarte direct și spun exact lucrurile. Mi-a spus că trebuia să țin masca în mână. Eu știu să port masca, în blocul operator știam să mi-o pun și știu cum s-o port. (…) Individul, pur și simplu, a vrut să îmi dea o amendă că probabil l-a pus cineva sau m-a recunoscut. S-a ținut după mine la mașină, i-am explicat, i-am arătat în continuare masca, uită-te la ea bine, vezi că n-am cum să port masca asta, dar o am la mine”, mai spune Cătălin Rădulescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`