Alegeri locale 2020. Nicușor Dan: „Bucureștiul este un faliment financiar”. Primul lucru pe care-l va face în calitate de primar

Alegeri locale 2020. Nicușor Dan: „Bucureștiul este un faliment financiar. Primul lucru pe care-l va face în calitate de primar
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Nicușor Dan a oferit o primă reacție pentru B1 TV, în urma succesului de răsunet în fața Gabrielei Firea, pentru Primăria București, la Alegerile Locale 2020.

„Un moment esențial în campanie a fost când USR PLUSși PNLau decis săaibăun candidat comun și ceva mai târziu, la sector. Aurmat o campaniemurdară, ajutatăde foarte mulți bani publici pe care primarii în funcție i-au avut. Nu a putut săacopere realitatea din teren. Noi am lansat platforma ‘București Umilit’, cetățenii au pus 26.000 de probleme. Bucureștiul este un orașcare se rupe din toate încheieturile. Nu a fost greu pentru bucureșteni săiasăca sădea un vot de revanșăși pentru un nou început.

De mâine începe munca adevărată, pentru căorașul acestaeste falimentfinanciar. Are foarte multe probleme de rezolvat și foarte multe oportunități.

O sămăduc acolo unde e mai simplude lucrat, ca săcâștigăm timp. Primul lucru pe care o să-l fac…Osădeschid larg ușa primăriei, care are lacăt și în care, în acest moment seintrăprin laterale. Vreau să transmit mesajul căprimaria este a lor, a cetățenilor, un partener. Bineînțeles, gesturile concrete sunt acelea de a vedea care este exact situația financiară, de a debloca cererile de finanțare europeanăși toate care țin de activitatea concretăa primăriei.

Avem un parteneriat cu USR PLUS și PNL. Am primit asigurări de la Ludovic Obban că vom colabora pe tot ceea ce înseamnă proiecte din București”, a declarat Nicușor Dan Pentru B1 TV.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`