Dorințele bizare ale vedetelor în caz de divorț. 7 Staruri care au vrut să-și asigure fericirea prin contract prenupțial

Dorințele bizare ale vedetelor în caz de divorț. 7 Staruri care au vrut să-și asigure fericirea prin contract prenupțial
FOTO: colaj Hepta.ro

Starurile de la Hollywood aleg de cele mai multe ori să semneze contracte prenupțiale înaintea marilor evenimente, iar acest lucru nu este un secret pentru nimeni. Unele dintre ele însă, au dorințe cu adevărat bizare atunci când vine vorba de condițiile pe care le pun partenerului, înainte de nuntă.

Există divorțuri în rândul vedetelor care aproape că au intrat în istorie. Starurile de la Hollywood trăiesc povești de dragoste pline de pasiune, dar și de-a dreptul tumultoase. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, firi prevăzătoare, vedetele decid să își pună la adăpost averile impresionante. Altele aleg să primească custodia totală a minorilor, sau au cerințe și mai ciudate precum consecvența relațiilor intime, un număr minim de ani pentru durata căsniciei sau chiar bani primiți pentru fiecare copil născut.

Iată care sunt, potrivit Cheatsheet.com cele mai bizare dorințe ale vedeteleor din contractele prenupțiale și ce staruri și-a asigurat fericirea cu o semnătură:

Nicole Kidman și Keith Urban – căsnicie anulată din cauza drogurilor

În 2001, Nicole Kidman încheia, cu scandal, mariajul eșuat alături de actorul Tom Cruise. Povestea de iubire cu năbădăi i-ar fi afectat în trecut cariera și nici nu a putut să își viziteze o perioadă cei doi copii alături de Cruise, așa că frumoasa actriță a învățat multe din drama pe care a trăit-o la începutul anilor 2000.

În prezent este măritată cu artistul Keith Urban, alături de care are două fetițe și de care se bucură de o poveste de dragoste fericită. Vedeta însă s-a asigurat înainte de căsăstoria din 2006 că vedeta nu se va întoarce la consumul abuziv de substanțe. Acest lucru se pare că este stipulat în contractul lor prenupțial, iar dacă Urban mai este prins consumând droguri, mariajul este imediat anulat.

În privința copiilor, în cazul unui divorț, Kidman și Urban au custodie comună, însă interpretul de muzică cowntry nu va avea voie să scoată, pentru niciun motiv, fetele din țară în care locuiesc împreună cu mama loc, indiferent care va fi aceea.

Jessica Simpson nu ar fi avut voie să ia în greutate

Cântăreața Jessica Simpson și jucătorul de fotbal Tony Romo au format ani buni un cuplul, iar perechea urma să se căsătorească. Totuși însă lucrurile nu au stat așa cum și-au dorit, iar relația s-a încheiat de a ajunge la altar.

Contractul prenupțial a fost însă elaborat de către avocatul vedetelor, Corri Fetman, iar una dintre cele mai bizare clauze nu se refera nici la avere și nici la custodia posibililor copii. Fotmalistul îi impunea cântăreței o limită de kilograme pe durata mariajului. Astfel, Jessica Simpson nu ar fi putut să se îngrașe mai mult de mai mult de 62 de kilograme, iar dacă acest lucru se întâmpla, trebuia să îi plătească sportivului 500.000 de dolari.

Beyonce primește bani pentru fiecare copil născut

Beyonce și Jay Z sunt căsătoriți din aprilie 2008, iar împreună trei copii. Ceea ce nu știu mulți însă este faptul că artista primește de la soțul său câte 5 milioane de dolari pentru fiecare copil născut și câte un milion de dolari pentru fiecare an de căsnicie petrecut împreună, timp de 15 ani, în cazul în care ar divorța. Toate acestea se pare că sunt menționate în contractul prenupțial pe care l-au făcut înaintea oficializării relației.

Mai mult decât atât, în cazul în care povestea lor de dragoste s-ar fi încheiat în doi ani de la căsătorie, rapperul ar fi fost nevoit să îi plătească lui Beyonce 10 milioane de dolari.

Contractele prenupțiale ale vedetelor impun reguli ce privesc infidelitate

Înainte de căsătorie, Timberlake ar fi avut o aventură cu actrița Olivia Munn, iar acesta este motivul din spatele unei înțelegerii oficializate între el și Jessica Biel.

Actrița a dorit să se asigure că nu va mai fi înșelată, așa că a decis să facă adulterul mai… costisitor. În cazul în care Timberlake este prins înșelaând-o pe soția sa, ea va primi 500.000 de dolari. Averea artistului din prezent este estimată la 230 de milioane de dolari, iar micile escapade ar reperezenta totuși un preț mic pentru Justin.

Kardashian, a pus la adăpost banii făcutți din reality-show-ul familiei

Rapperul Kanie West ar fi fost dispus să împartă totul cu vedeta Kim Kardashian, însă diva bruneta a preferat să „regelemteze” puțin relația dintre ei. Starul reality-show-ului cu același nume a ales să facă un contract prenupțial, prin care a menționat câteva relugi de respectat în cazul în care este înșelată sau cei doi se despart.

În timpul căsniciei, Kanye trebuie să îi ofere lui Kim un milion de dolari pe an, timp de 10 ani. În cazul unui divorț, vedeta păstrează absolut toate bunurile primite de la soțul ei, iar cele mai multe sunt bijuterii a căror valoare este estimată la câteva milioane de dolari și autoturisme de lux.

Elizabeth Taylor și Larry Fortnesky

Celebra actriță este cunoscută pentru pasiunea ei pentru… căsnici, fiind măritată de 8 ori. Căsătoria care a ridicat însă semne de întrebarea a fost cu Larry Fortnesky, bărbatul cu 20 de ani mai tânră pe care l-a cunoscut la reabilitare.

Înainte de căsătorie, Elizabeth Taylor și muncitorul în construcții au semnat un contract prenupțial, prin care bărbatul primea 1 milion de dolari dacă ei rămâneau căsătoriți timp de cinci ani. Potrivit sursei citate mai sus, se pare că mariajul s-ar fi încheiat după această perioadă de timp.

Ben Affleck și nopțile alături de Jennifer Lopez

Un alt cuplu de la Hollywood care a avut cerințe absolut ciudate a fost format din cunoscutul actor și diva latino. Deși nu au ajuns niciodată în fața altarului, cei doi s-au logodit, iar în urma evenimentului a venit și un contract.

Se pare că Lopez, știind că este o femeie foarte geloasă a decis să îl oblige pe Affleck, printr-un contract prenupțial să nu o înșele niciodată, iar actorul ar fi ajut o verință pe măsură. J LO își asumă să întrețină relații intime cu Ben Affleck de cel puțin patru ori pe săptămână.

Povestea lor de dragoste s-a încheiat însă cu puțin cu timp înainte de nuntă, fiecare având acum o altă relație. Lopez se iubește cu sportivul Alex Rodroguez, în timp ce Affleck tocmai a confirmat relația cu actrița Ana de Armas.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`