Transformare spectaculoasă pentru Gabriela Cristea. A slăbit 25 kg și s-a pozat în costum de baie (GALERIE FOTO)

De-a lungul timpului, Gabriela Cristea (45 de ani) a avut mari oscilații de greutate. În perioada pandemiei de COVID-19, prezentatoarea de televiziune a trecut la dietă, care a ajutat-o săslăbească până acum25 de kilograme.

Gabriela Cristea a postat în social media mai multe imagini, care au atras zeci de mii de reacții din partea fanilor. Forma sa fizică a amintit internauților de pictorialul nud din Playboy al Gabrielei Cristea.

Cea mai apreciată imagine a prezentatoarei este cea în care Gabriela Cristea apare într-un body cu decolteu generos.

„Mai am un drum lung de parcurs până la forma fizică pe care mi-o doresc, dar cu pași mici, dar în fiecare zi, am să-mi ating scopul”, a notat Cristea pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Cristea plănuiește să se întoarcă în televiziune

Gabriela Cristea a lucrat timp de 25 de ani în televiziune și recunoaște că asta știe să facă cel mai bine. De asemenea, aceasta se bucură și de simpatia multor oameni. PrezentatoareaTV a mărturisit că speră să revină pe micile ecrane din toamna lui 2020.

„La momentul ăsta nu am emisiune. Emisiunea mea s-a încheiat înainte de pandemie. Programăm ceva la momentul respectiv, însă totul a rămas în stand-by. Probabil că din septembrie, sunt în discuții acum. Probabil că din septembrie o să încep un nou proiect despre care nu pot să spun foarte multe”, a declarat Gabriela Cristea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`