Prințul Louis împlinește 2 ani. Cele mai recente imagini cu mezinul Prințului William

FOTO: Hepta.ro

Prințul Louis este mezinul Ducilor de Cambridge, iar astăzi împlinește 2 ani. Micuțul a venit pe lume în 23 aprilie 2018, cu puțin timp înainte de nunta unchiului său, Prințul Harry cu Meghan Markle. Louis nu este unicul copil al lui William și Kate, aceștia mai au un băiețel, Prințul George în vârstă de 7 ani și Prințesa Charlotte în vârstă de 4 ani.

Așa cum s-a întâmplat și în cazul celorlalți doi copii ai cuplului, Prințul Louis a venit pe lume la maternitatea St. Mary`s Hospital din Londra. El este cel de-al cincelea în linia mosștenitorilor la tron, după fratele și sora sa, tatăl său Prințul William și bunicul Prințul Charles de Walles.

Deși are doar doi ani, Prințul Louis a participat până acum la numeroase evenimente oficiale ale Familiei Regale, precum aniversarea străbunicii lui, Regina Elisabeta a II-a din 2019.

Prințul Louis a venit pe lume pe 23 aprilie 2018

FOTO: Hepta.ro

Kate și William au anunțat cea de-a treia sarcină la finalul anului 2017, mai exact la data de 4 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, relatează Time. Cea de-a treia sarcină, precum și celelalte două nu au putut fi ținute secrete, având în vedere starea de sănătate a lui Kate.

Ducesa de Cambridge s-a confruntat pe parcursul fiecărei perioade cu stări de grează și oboseală, motiv pentru care Familia Regală a fost nevoită să anuleze participarea la anumite evenimente.

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să vă anunțe că Ducesa așteaptă cel de-al treilea copil”, a postat Kensington Royal la momentul repsectiv pe Twitter.

Numele, un mister

Numele și sexul bebelușului au fost un secret până la naștere. Ducii de Cambridge nu au pomenit sexul bebelușului și nici numele acestuia în mod oficial până la data de 23 aprilie, când acesta s-a născut. Sigur că, presa tabloidă din Marea Britanie a făcut numeroase speculații cu privire la ce va fi următorul copil al lui William și Kate, bazat fie pe culoarea rochiilor purtate de Ducesa fie pe anumite declarații pe care William le-a făcut, în cele 9 luni, referitoare la numele bebelușului ce avea să vină.

Toți copiii cuplului format din William și Kate au venit pe lume în aripa Lindo a maternității St. Mary din Londra. Potrivit People, după fiecare naștere, Ducii de Cambridge sărbătoreau alături de personalul medical al spitalului, înainte să facă prima apariție publică a micuțului.

Mai mult decât atât, numele Prințului Louis a fost ținut secret mai mult timp, în comparație cu cei doi frați. Familia Regală a anunțat numele micuțului la mai bine de 4 zile de la naștere, în timp ce pentru Charlotte și George numele a venit la 2 zile de la naștere. Numele complet al micuțului este Louis Arthur Chrles, informează TheCelebrityCastle.com.

FOTO: Hepta.ro

Prințul Louis împlinește 2 ani

Astăzi Prințul Louis împlinește 2 ani. Având în vedere situația cauzată de pandemia de COVID-19, petrecerea de aniversare a Prințului Louis va fi cel mai probabil una restrânsă, fără invitați. Alături de micuț vor fi cu siguranță fratele și sora acestuia, George și Charlotte în vârstă de 6 și respectiv 4 ani. Iată și cele mai recente, dar și cele mai frumoase imagini cu Prințul Louis:

FOTO: Hepta.ro

FOTO: Hepta.ro

FOTO: Hepta.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
`