Motivul pentru care Prințul Harry s-a îndrăgostit de Meghan Markle. Legătura fostei actrițe cu Prințesa Diana

Motivul pentru care Prințul Harry s-a îndrăgostit de Meghan Markle. Legătura fostei actrițe cu Prințesa Diana
FOTO: Hepta.ro

Părerile rămân împărțite în ceea ce privește mariajul dintre Meghan Markle și Prințil Harry, iar controverseles-au amplificat după ce cuplul a decis să renunțe la rolurile de membri seniori ai familiei regale britanice și automatat la îndatoririle regale. În momentul de față, cei doi s-au stabilit în Statele Unite ale Americii împreună cu fiul lor, Archie. Mulți admit că Meghan Markle se aseamănă mamei Prințului Harry, Prințesa Diana, iar fostul majordom al celei din urmă, Paul Burrell, confirmă acest lucru.

„Harry s-a căsătorit cu Meghan pentru că aceasta este la fel ca Diana”

La un moment dat, Prințul Harry a trimis o scrisoare către publicațiile Daily Mail și Mail on Sunday. Prin această scrisoare cerea încetarea hărțuirii soției sale pentru că nu dorește ca Meghan să se confrunte cu situația mamei sale, Prințesa Diana. Cum bine știți, aceasta a murit într-un accident de mașină în timp ce era urmărită de paparazzi.

Totuși, asemănările dintre Prințesa Diana și Meghan Markle sunt mult mai pregnante decât crede lumea, după cum însuși fostul majordom al Prințesei Diana confirmă, potrivit Elle.

Paul Burrell a declarat pentru revista Closer că Prințul Harry s-a căsătorit cu Meghan pentru că aceasta seamănă foarte mult cu mama lui.

„Harry s-a căsătorit cu Meghan pentru că aceasta este la fel ca Diana”, a declarat fostul majordom.

„Ambele femei au luptat mereu pentru principiile lor, fără a fi ușor de influențat”, a mai agăugat acesta.

Tot în acest context, Paul Burrell a continuat prin a spune că cele două nu s-ar fi înțeles neapărat bine, în ciuda tuturor asemînărilor.

„Eu cred că, eventual, ar fi ieșit scântei. Îmi imaginez două femei puternice, independente și cu opinii diferite – ar fi fost o bătălie între punctul de vedere al lui Meghan și punctul de vedere al Dianei”, a mai afirmat acesta.

Diferența dintre cele două femei ar fi dată de modul în care și-au făcut apariția în public. Mai exact, Meghan Markle se afla în atenția publicului dinainte de a forma un cuplu cu Prințul Harry, având o carieră în industria cinematografică.

„Cred că diferența principală este că Meghan are deja o strategie, pe când Diana era încă tânără și naivă. Diana a curtat presa în toți acei ani pentru că nu avea voce. Iar încăpățânarea ei venea de la faptul că ținea cu adevărat la popor și credea că britanicii merită să știe ce se întâmplă în spatele reflectoarelor”, a precizat fostul majordom al prințesei Diana.

Meghan Markle, criticată de fotografii cu care a lucrat

Meghan Markle a fostdur criticatăde unul dintre fotografii vedetelor. După spusele acestuia, soția Prințului Harry era una dintre actrițele cu care personalul nu se putea înțelege niciodată.

„Era groaznic de pretențioasă și de răutăcioaă. În plus avea întotdeaună o grămadă de cerințe. Oamenii mi-au spus să mă pregătesc de întâlnirea cu ea pentru că era pretențioasă și greu de suportat. Când a sosit la ședința foto avea fața acoperită de o șapcă și se comporta de parcă era un star de nivel internațional, când în realitate abia era unul de mâna a doua. Trebuia să cer permisiunea pentru tot ce făceam și simțeam că merg pe un teren minat. În general actorul face ceea ce îi cere cel care realizează ședința foto, cu ea totul era pe dos. Ea avea o grămadă de idei pe care eu trebuia să le urmez….Sincer sunt mirat de faptul că a ajuns să îl cucerească pe prințul Harry”, a explicat fotograful pentruDaily Mail.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`