Dan Bittman, poziție fermă în contextul COVID-19: „Nu este atât de letal precum pare” (VIDEO)

Dan Bittman, poziție fermă în contextul COVID-19: „Nu este atât de letal precum pare  (VIDEO)

Dan Bittman și Bogdan Stanoevici se numără printre persoanele publice puternic afectate de măsurile restrictive impuse în timpul pandemiei de coronavirus. Cei doi artiști admit existența virusului, dar cred că guvernele exagerează cu măsurile de restricție.

Toate concertele din agenda lui Dan Bittman au picat. În opinia renumitului artist, criza de COVID-19 nu se compară cu epidemia din anii ’60.

„Aș putea să fabulez în neștiința mea și în prostia mea foarte mult de acum încolo. Nu știu dacă aș putea spune cine a pus în scenă acest virus. Eu cred că există. Dar nu vreau să se uite că în timpul virusului coreean, în anii 1968 – 1969 s-a ținut festivalul la Woodstock. În acel an au murit 200.000 de oameni doar în SUA și nu erau niciun fel de măsuri de protecție, nu s-a întâmplat nimic, nu s-a oprit arta, economia, teatrele șamd”, a declarat Dan Bittman în exclusivitate pentru B1.

„În acest moment, cu ajutorul anumitor factori, se face panică la nivel mondial despre un virus care există, dar care nu este atât de letal precum pare. În cazul unei pandemii, ar fi trebuit să existe morți pe stradă. Nu ar fi loc unde să-i bage în spitale. Toate știrile încep cu ‘au murit doi-trei oameni”, nu cu ‘s-au recuperat 10.000 de oameni’. Tot timpul se încearcă să se mențină această frică, nu știu de ce”, a precizat membrul trupei Holograf în exclusivitate pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Dan Bittman: „Dacă mai durează, ne vom dispersa”

Totodată, Dan Bittman a subliniat situațiatensionată la nivel global și atrage atenția asupra necesității unui nou tip de leadership politic.

„Avem nevoie, omenirea are nevoie de un alt tip de lideri, alt gen de leadership, lideri mult mai iubitori de oameni, care să nu se dedice doar banului, pentru că a ajuns să ne distrugă moral pe toți (…) Tot ce se poate este să înceapă un nou război America contra Asia. Deja sunt prea multe amenințări.

Dacă lucrurile durează și vom fi scoși din acțiune mai bine de un an (n.r. – artiștii), ne vom dispersa, ne vom autodistruge. Nu avem ce să facem, avem familii, copii de întreținut. Mai devreme sau mai târziu, va trebui să te reorienteze”, a mai declarat cântărețul.

Bogdan Stanoevici: „Lumea va fi cu totul alta”

În opinia actorului Bogdan Stanoevici, omenirea se află într-un moment de cumpănă.

„Este evident că se întâmplă ceva la nivel mondial. Părerea mea este că noi suntem deja în al treilea razboi mondial, care nu este clasic. Economiile tuturor statelor au fost distruse. Ori liderii acestor state sunt inconștienți, ori depinde de cineva. Știm că băncile controlează economia.

Este evident că lucrurile se vor schimba. Există două categorii de oameni. Globaliștii – Bill Gates, Soros și familia suveraniștlor, unde Trump și Putin și-au dat mâna. Lumea va fi cu totul alta. Mondializarea COVID-19 și-a luat o mare palmă”, a declarat Bogdan Stanoevici la B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:09 - O explozie nucleară ar putea salva Pământul de un asteroid de mari dimensiuni, spun oamenii de știință
19:08 - Florian Bodog îl contrazice pe Cîțu: Nu are nicio credibilitate. Eu nici nu cred că există o astfel de decizie. Probabil că o fi visat rău azi noapte (VIDEO)
18:52 - Care sunt cele mai frumoase cinci destinații de vacanță pe timp de toamnă. Câteva sunt foarte aproape de România
18:49 - Radu Miruță, despre decorarea lui Aurelian Bădulescu: O degradare a semnificației decorațiilor din partea Președintelui. Iohannis pare că își depășește recordurile de penibilitate în fiecare zi (VIDEO)
18:36 - Dani Oțil, uimit de ce se întâmplă în noul sezon Power Couple: „Mă uit la prima probă și nici nu îmi vine să …”
18:30 - Mesajul lăsat de bărbatul suspectat că a încercat să îl asasineze pe Donald Trump. Îi îndemna pe alții „să ducă treaba la capăt” și oferea și o recompensă
18:07 - Marcel Boloș: Nu s-a pus problema să lucrăm la impozitul progresiv. Rămânem cu cota unică, care știm că a produs mult bine pentru toți românii (VIDEO)
18:04 - Ce trebuie să facem de fiecare dată când tăiem o ceapă. Trucul simplu și ingenios care ne scapă de o mare problemă
17:57 - „Cadoul” care l-a costat 73.000 de lei pe un pensionar din Bacău. Metoda folosită de cele trei femei, care l-au lăsat pe bătrân fără bani
17:45 - Nicolae Ciucă: Marea Neagră trebuie să rămână liberă și deschisă. Am cerut o strategie a SUA