Cine este Claudiu Istodor, bărbatul care i-a dăruit primul copil lui Maia Morgenstern

Cine este Claudiu Istodor, bărbatul care i-a dăruit primul copil lui Maia Morgenstern
Sursa Foto: infoziare.ro

De-a lungul timpului, celebra actriță, Maia Morgenstern a avut mai mult relații, dintre care au rezultat trei copii, care îi moștenesc frumusețea.Cine este Claudiu Istodor, bărbatul care i-a dăruit primul copil îndrăgitei actrițe?

Maia Morgenstern a făcut dezvăluiri despre relația cu fostul soţ, Claudiu Istodor

În urmă cu ceva timp,marea actriță, Maia Morgenstern a recunoscut că s-a împăcat cu fostul soţ, Claudiu Istodor, iar cei doi îşi împart atât viaţa persoanală, cât şi cea profesională

Maia Morgenstern, 58de ani, și Claudiu Istodor, 59de ani, se pare că sunt din nou împreună, atât în viaţa personală, cât şi pe platourile de filmare, cu toate că au divorţat încă din 1999. Cei doi nu au lăsat ruptura survenită pe plan personal să le afecteze viața profesională. În ciuda rupturii care s-a produs între ei, Maia și Claudiu au continuat să joace împreună în diverse proiecte, iar anul trecut au primit roluri de soț și soție într-un serial TV difuzatde Antena 1, intitulat Sacrificiul.

„A fost o continuare firească. În mijlocul filmărilor de la «Fructul oprit», doamna Ruxandra Ion (producătorul serialului – n.r.) mi-a propus, în primul rând, să ne tutuim – acela a fost un moment important, expresia încrederii și a respectului reciproc și a felului excepțional în care lucrăm, comunicăm, creăm -, apoi, cu respect, cu prietenie, cu drag, mi-a propus să continuăm colaborarea, să creăm împreună. A fost un „da” absolut firesc, expresia încrederii și a prețuirii și a conștienței faptului că putem crea împreună povești frumoase”, a mărturisit faimoasa actriță, conform Libertatea.ro.

„Suntem împreună în serial, suntem parteneri, suntem un cuplu, ne leagă multă dragoste, respect, admirație, ne e foarte bine împreună și pe platourile de filmare, și în viața personală”, a mai spus Maia Morgenstern.

Cine este Claudiu Istodor, primul soț al Maiei Morgenstern

Claudiu Istodor este un actor român de film, radio, scenă, televiziune și voce. Totodată, actorul este recunoscut pentru rolul său din serialul de succes „Sacrificiul” difuzat de Antena 1.

Într-un interviu din 2019, acordat pentru Libertatea.ro, actorul povestea că fosta soție este cea care l-a ajutat să își depășeascăteama de filmări, pe care se pare că o avea pentru că nu mai jucase de mult timp într-un serial de televiziune.

„„Nu am mai filmat în seriale de mult timp, cred că ultimul serial a fost în urmă cu 10 ani. Faptul că e Maia a contat. Propunerea a venit de la doamna Ruxandra Ion, după care Maia mi-a mai atenuat fricile de filmări. Deocamdată, îmi face plăcere mare”, a povestit în 2019Claudiu Istodor,potrivitLibertatea.

Claudiu Istodor și Maia Morgenstern au fost căsătoriți în perioada 1983-1999 și au împreună un fiu, pe Tudor Aaron Istodor, în vârstă de 36de ani.

Actrița mai are două fete, Eva Lea Cabiria, 21de ani, din relația cu actorul András István Demeter și Ana Isadora, 17ani, din căsnicia cu neurochirurgul Dumitru Băltățeanu, încheiat în 2015.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`