Cine este Alexandru Bălan “Colo”, vloggerul cercetat după ce ar fi instigat la violență pe internet

Cine este Alexandru Bălan “Colo”, vloggerul cercetat după ce ar fi instigat la violență pe internet

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut șisub numele de „Colo” este anchetat de Poliție, sub acuzația de instigare la violență, după ce a postat pe canalul său de Youtube mai multe filmulețe în care își îndemna urmăritorii să se comporte agresiv cu adolescentele.

Organele de anchetă au fost sesizate de organizaţia neguvernamentală FILIA, care susţine drepturile femeilor,după ce youtuberul urmărit de peste 850.000 de persoanea afirmat că unele dintre tinere merită”săle dai cu palmele, săle ții cu capul de pereți, sa le pui piciorul pe față”.

Cine este Alexandru Bălan, vloggerul care instigă la violență și pedofilie

Alexandu Bălaneste un bucureștean în vârstă de 28 de ani care și-a atras urmăritorii cu dezvăluirile destul de dure și fără menajamente pe care le face cu privire la viața personală.

Deși este într-o relație de mai mulți ani cu Alexandra Anghel, de 24 de ani, Colo nu se sfiește să spună că îl atrag minorele și chiar a întreținut relații sexuale forțate cu o adolescentă.

„Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate„, a spus Bălan într-unul dintre videoclipurile sale.

Tânărul a terminat liceul având specializarea de electrician și lăcătuș mecanic, iar după ce a terminat studiile postliceale s-a înscris în planul de urbanism și cadastru, așadar poate activa și în acest domeniu.

Alexandru Bălan este pasionat de autoturisme și iubește să fie în centrul atenție și să interacționeze cu admiratorii lui. Cele mai populare teme pe care youtuberul le pe canaslul de Youtube sunt jocuri precumMinecraft, GTA, CS GO, dar și teme generale de discuție.

Alexandru Bălan s-ar putea alege cu dosar penal în urma dezvăluirilor care instigă la violență

Potrivit Virginradio.ro, Alexandru Bălanse va alege cu dosar penal, fiind reclamat de Alina Dumitru, care urmează să depună o plângerea penală la Parchet împotriva vlogger-ului.

„Lucrăm de zor la plângerea penală pe care o vom depune mâine, pentru că astăzi este închis la parchet”, spune Alina Dumitru, inițiatoarea acestui demers.

Alexandru Bălan a șters clipul care îl încrimiează și și-a cerut scuze pentru replicile deplasate

În încercarea de a îndrepta lucrurile, Coloa șters videoclipul care i-a adus necazuri de peYouTube și a postat un altul în care se dezminte de faptele pe care le susținea anteriror, concluzinând că a fost o glumă care s-a întorsîmpotriva lui. Mai mult, el a declarat că respectă femeia și a făcut asemenea afirmații doar pentru a capta atenția internauților și a câștiga urmăritori.

A fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta și vreau să vă spun că îmi pare rău. Acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câțiva ani. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat, nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire. Vă spun sincer, respect toate femeile, pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educație și mi-a spus să respect toate femeile din această lume… Nu sunt de acord cu violența asta față de femei și față de orice fel de alte lucruri. Nu am vrut niciodată să jignesc în mod oficial pe cineva, chiar și neoficial”, s-a scuzat Colo, precizând că materialul a fost postat cu câțiva ani în urmă și nu și-a dat seama că va avea o asemenea influență.

Bălan a mai spus că, în goana după celebritate, nu și-a dat seama de impactul pe care o să îl aibă afirmațiile lui asupra publicului.

„Încerc cu fiecare ocazie pe care o am, să îndrum lumea să facă lucruri bune, să exprime multă pozitiviatate, să râdem, este foarte important să avem lucrurile astea în viață. De fiecare dată le-am spus oamenilor: nu este bine să fumați, să consumați alcool, droguri sau orice altceva. Sunt niște lucruri cu care eu nu sunt deacord perso nal și înecrc să sfătuiesc lumea numai de bine.Eram în goana după like-uri, vizulalizări, îmi doream să se uite foarte mulți oameni la mine și vă spun sincer, nu am crezut că o să seajungă aici, adică nu am crezut că cineva o să gândească lucrurile astea despre mineși acum văd zeci de oameni care au o impresie greșită despre mine și sincer, îmi pare rău. La momentul respectiv mi s-a părut ceva amuzant, caterincă cum fac oamenii în show-urile de stand-up. Am considerat că fac un show- de stand-upal meu” a mai spus vloggerul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`