Prognoza meteo. Cum va fi vremea în săptămâna 12 – 19 octombrie 2020

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în săptămâna 12 - 19 octombrie 2020

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru săptămâna 12 – 19 octombrie 2020. Potrivit acestora, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea în săptămâna 12 – 19 octombrie 2020

În Banat, maximele termice vor fi în scădere ușoară și treptată spre medii de 20 de grade. Temperaturile minime vor fi în scădere până la sfârșitul intervalului, spre 9…10 grade.

După data de 12 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere.

În Crișana, maximele termice vor fi în scădere ușoară și treptată spre medii de 19 grade. Temperaturile minime vor scădea treptat spre 9 grade.

După data de 12 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere. Izolat cantitățile de apă vor putea fi însemnate.

În Transilvania, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 18 grade. Minimele termice vor scădea ușor și treptat spre 6 grade.

După data de 13 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere.

În Maramureș, temperaturile maxime vor fi din nou în scădere treptată spre medii de 18 grade. Temperaturile minime vor scădea treptat spre 7 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere.

În Moldova, temperaturile maxime vor fi din nou în scădere treptată spre medii de 18 grade. Temperaturile minime vor scădea ușor și treptat până la sfârșitul intervalului, spre 9 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere.

În Muntenia, maximele termice vor fi în scădere ușoară și treptată spre medii de 20…21 de grade. Temperaturile minime vor scădea treptat spre 10 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în ușoară creștere.

În Oltenia, maximele termice vor fi în scădere ușoară și treptată spre medii de 20 de grade. Temperaturile minime vor scădea treptat spre 9…10 grade.

După data de 13 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea va fi frumoasă. Temperatura maximă va ajunge la 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius.

Prognoza meteo la munte

La munte, maximele termice vor fi în scădere treptată spre medii de 11 grade. Temperaturile minime vor fi în scădere spre 4 grade.

După data de 13 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor, iar la altitudini mari vor fi posibile și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Prognoza meteo pe litoral

Temperaturile maxime vor fi din nou în scădere ușoară și treptată spre medii de 20 de grade. Temperaturile minime vor fi în scădere ușoară și treptat până la sfârșitul intervalului, spre 12 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în ușoară creștere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)