Prognoza meteo, azi, 13 martie 2021. Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii

Prognoza meteo, azi, 13 martie 2021. Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii
Foto: Pixabay

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 13 martie 2021. Potrivit acestora, cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 13 martie 2021

Mai exact, astăzi, spre deosebire de ziua anterioară, pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi sub formă de ploaie, exceptând estul Transilvaniei şi Moldova, unde vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în masivele sudice, în special în zona înaltă, şi pe arii restrânse ziua în sud şi sud-est, iar noaptea în nord-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -6 şi 4 grade.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, cerul va fi noros îndeosebi în prima parte a zilei, când trecator va ploua slab şi vor fi condiţii de polei, cu precadere în orele dimineţii, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -4…-3 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte, cerul va avea înnorări pe parcursul zilei când local se vor semnala precipitaţii, cu precădere sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în masivele sudice, în special în zona înalta, unde trecator va spulbera zăpada. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, astăzi, cerul va fi senin în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:33 - SPP: 6 candidați la prezidențiale au solicitat și le este asigurată protecție
14:32 - INS anunță dezastrul: În România se accentuează fenomenul de îmbătrânire demografică
14:15 - Nicole Kidman spune că „rezistă cu greu” după moartea mamei ei: „Mi-aș dori ca mama să fie aici”
14:09 - Ce au discutat Vladimir Putin și Elon Musk în secret. Îngrijorări serioase privind securitatea internațională
14:06 - 7 persoane arestate pentru amenințări cu moartea împotriva directorului artistic de la Jocurile Olimpice. Thomas Jolly, acuzat că a batjocorit un moment sacru pentru creștini
13:55 - Patru astronauți blocați în Spațiu, pe ISS, după problemele tehnice ale Starliner, s-au întors în sfârșit pe Pământ
13:40 - Rareș Bogdan: România trece prin transformări uluitoare. Nu ne putem permite să pierdem bani din PNRR și nici să fragilizăm această graniță unde suntem ostași străjeri pentru Europa și NATO (VIDEO)
13:39 - Alexandru Dimitriu (USR): „Este inadmisibil să vii din serviciile secrete să intri în politică sau foști politicieni să intre în serviciile secrete”
13:19 - Rareș Bogdan: Avem cel mai pregătit om care să asigure echilibru în următoarea perioadă de cinci ani de zile a României, generalul Ciucă. Alianța dintre PSD și AUR nu e o curiozitate pentru noi (VIDEO)
13:18 - Un senator din SUA a murit la câteva săptămâni după ce a căzut într-o piscină goală în timp ce conducea o mașină de tuns iarbă. El va apărea pe buletinele de vot