Digi RCS-RDS are un mesaj foarte important pentru români, ce vă poate scăpa de multe cheltuieli nedorite

Digi RCS-RDS are un mesaj foarte important pentru români, ce vă poate scăpa de multe cheltuieli nedorite

Digi RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori în telecomunicaţii din ţara noastră, vine cu un mesaj foarte important pentru români, anunţ ce vă poate scăpa de cheltuieli nedorite.

Cum puteţi economisi bani?

Este vorba despre un mesaj care vizeaza roaming-ul involuntar facut la granitele Romaniei de catre clientii tuturor operatorilor de telecomunicatii din tara, cei de la RCS & RDS avand un sfat pentru proprii clienti. Digi RCS-RDS le spune romanilor care calatoresc in strainatate, sau locuiesc in zonele de granita ale Romaniei, in care se face roaming involuntar, sa isi seteze telefoanele pentru a se conecta automat la reteaua sa. Acest sfat este extrem de util nu doar pentru cei care folosesc reteaua RCS-RDS, ci si pentru oricare alte persoane care in momentul de fata folosesc serviciile unui alt operator de telecomunicatii, dar sunt intr-o situatie identica, sau similara, potrvit idevice.ro.

Clienţii Orange, Telekom şi Vodafone pot asculta şi ei acest sfat

În aceasta perioada, în cazul în care călătoriţi în strainatate sau ajungeti prin zonele de granita ale tarii, in special pe la mare, asigurati-va ca nu faceti roaming involuntar cu telefoanele voastre. Altfel s-ar putea sa descoperiti ca aveti sume foarte mari de platit in abonamente, iar uneori RCS & RDS, Orange, Telekom, Vodafone nu “se lasa” usor cu anularea costurilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`