Un solicitant de azil de 15 ani a ucis o angajată a centrului din Suedia în care era cazat (VIDEO)

Un solicitant de azil de 15 ani a ucis o angajată a centrului din Suedia în care era cazat (VIDEO)
foto: evz.ro

Principalul suspect al crimei teribile a unei angajate dintr-un centru de refugiați nefamiliști din Suedia este un migrant în vârstă de 15 ani, relatează dailymail.co.uk.

Victima de 22 de ani, originară din Liban, a fost înjunghiată cu un cuțit. Aceasta a murit la spital din cauza rănilor multiple, iar polițiștii chemați la fața locului au descris scena drept un decor sinistru, tânăra pierzând o cantitate mare de sânge.

 

#DIRECT_ONE_1cqqor#

„Sunt absolut convins că mulţi suedezi resimt acum o mare îngrijorare şi se tem că astfel de situaţii se vor repeta, în condiţiile în care Suedia a primit (şi încă primeşte) un număr atât de mare de tineri şi copii neînsoţiţi”, a declarat Stefan Loven, premierul Suediei pentru Radio Suedia.

Același post de radio informează că la centrul unde a avut loc crima sunt primiți doar solicitanții de azil cu vârste curpinse între 14 și 17 ani care au ajuns pe teritoriul țării fără familiile lor.

„În ultimul timp numărul cazurile de violenţă a crescut foarte mult în centrele de primire a refugiaţilor şi suntem adesea chemaţi să intervenim”, a completat șeful poliției suedeze, Dan Eliasson.

Numele victimei era Alexandra Mezher, o femeie de origine libaneză. Familia tinerei dă vina pe politicieni pentru moartea acestea. Era un înger. „E îngrozitor… era o persoană care voia să fie bună şi să le facă numai bine celor din jur. A fost ucisă în timp ce făce asta. Am plâns încontinuu. Era pâinea lui Dumnezeu, caldă şi fericită”, a declarat o rudă a Alexandrei.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`