Un cutremur de 6,9 magnitudine a avut loc în statul american Alaska

Un cutremur de 6,9 magnitudine a avut loc în statul american Alaska

Un cutremur de 6,9 magnitudine s-a produs luni dimineață în apropiere de Nikolski, o zonă slab populată din statul Alaska, scrie Reuters.

Seismul a avut loc la 22 de kilometri adâncime, la sud-vest de Nikolski, o zonă din Insulele Aleutine.

Până în prezent nu există informații despre pagubele sau victimele seismului.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:59 - B1 TV va difuza documentarul „America Alege: Harris Vs. Trump”, în premieră și în exclusivitate TV în România (VIDEO)
16:45 - Marcel Ciolacu cere o schimbare în ceea ce privește Agenția Națională Antidrog: „Tinerii care cad pradă traficului de droguri nu mai pot fi trataţi ca infractori”
16:42 - Premierul Danemarcei, către aliați: Încetați cu discuțiile despre „linii roșii” și lăsați Ucraina să lovească Rusia
16:39 - Cu cât scoate ANAF la licitație o mașină cu numărul „FBI”? Vehiculul este un Golf din 2004
16:28 - Bandă unică pentru autobuze pe bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri. Nicușor Dan: Separatoarele de sens vor fi amplasate săptămâna viitoare
16:25 - Ce cumperi, în Germania, cu 350 de lei? O româncă stabilită acolo a mers într-un supermarket și a arătat cât de multe lucruri a achiziționat (VIDEO)
16:17 - Un bărbat din Năvodari și-a legat câinele de mașină și a circulat cu el prin oraș. Poliția din Constanța a deschis o anchetă
16:04 - Verificare bilet pariuri: Cum poți vedea dacă biletul plasat a fost câștigător
16:00 - Trei persoane au murit și 20 sunt date dispărute în urma unui naufragiu din Grecia (VIDEO)
15:59 - Bogdan Matei, după votul PSD-ului împotriva proiectului de lege „Iohannis, senator”: Un astfel de scenariu și l-ar fi putut face mult mai devreme, în niciun caz să ajungem în situația în care, pe ultima sută de metri, să facem un proiect legislativ cu dedicație (VIDEO)