Un congressman acuzat de obscenitate recunoaşte că e vinovat (VIDEO)

Un congressman acuzat de obscenitate recunoaşte că e vinovat (VIDEO)
Congressmanul american Anthony Weiner care a fost acuzat de obscenitate vizuală pe Twitter a recunoscut că a trimis poze cu el în lenjerie intimă unei femei pe care a cunoscut-o online, dar nu și-a anunțat demisia...

Congressmanul american Anthony Weiner care a fost acuzat de obscenitate vizuală pe Twitter a recunoscut că a trimis poze cu el în lenjerie intimă unei femei pe care a cunoscut-o online, dar nu și-a anunțat demisia din funcție, informează BBC.

Inițial congressmanul negase acuzațiile și susținea că i-a fost spart contul de Twitter. Fotografia care prezenta un bărbat în lenjerie intimă a fost retrasă de pe contul acestuia, potrivit lui Weiner.

„Regret profund ceea ce am făcut, dar nu îmi dau demisia. Îmi cer iertare față de oricine s-a simțit jignit de actul însine (…) Odată ce am realizat că am postat pe Twitter m-am panicat, am retras-o şi am declarat că poza a fot piratată”, a mărturist americanul, citat de sursa precizată.

În aceeaşi declaraţie de presă, Weiner a adăugat că în timpul ultimilor trei ani a făcut schimb de poze cu şase femei, chiar şi după ce s-a căsătorit cu Huma Abedin. Însă nu a întreţinut relaţii sexuale cu niciun una dintre acestea.

Nancy Pelosi, liderul minorităţii democrate din Camera Reprezentanţilor, a publicat un comunicat în care cere o anchetă pentru a stabili dacă Weiner a încălcat regulile etice ale Camerei.

Congressmanul a recunoscut că a trimis poze îndrăznețe pe Twitter

Embed: " />
Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`