Prințul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Prințul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru noul coronavirus
foto: Hepta.ro / Bestimage / Claudia Albuquerque / Bestimage

Albert al II-lea, Prințul Suveran de Monaco, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, au anunțat reprezentanții palatului, joi după-amiază, potrivit Euronews.

În vârstă de 62 de ani, conducătorul Principatului va continua să lucreze din apartamentul său, iar starea sa de sănătate nu trebuie să ridice niciun fel de îngrijorare, mai arată anunțul cancelariei sale.

Totuși, Albert al II-lea nu este primul oficial din Monaco bolnav de COVID-19. Cu doar trei zile în urmă, premierul Serge Telle era, la rândul său, testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Între timp, la nivel global, virusul, despre care se crede că a apărut, în 2019, la Wuhan, a îmbolnăvit peste 228.000 de pesoane, în timp ce bilanțul deceselor se apropie de 9.400.

În ceea ce privește România, autoritățile au anunțat, joi, că numărul persoanelor contaminate a ajunsla 277, în condițiile în care 17 noi cazuri au fost înregistrate doar de la ultima informare, cea de miercuri, de la ora 18.00. Noii pacienți au vârste cuprinse între 19 și 67 de ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`