CORONAVIRUS | Președintele din Belarus, serie nouă de ”sfaturi” pentru populație: ”Faceţi o saună, beţi multă vodcă și…”

CORONAVIRUS | Președintele din Belarus, serie nouă de ”sfaturi” pentru populație: ”Faceţi o saună, beţi multă vodcă și…”

După ce, zilele trecute, preşedintele dinBelarus, Aleksandr Lukaşenko, a îndemnat populația la munca pământurilor, în plină pandemie de coronavirus, acum șeful statului a revenit cu altă serie de „recomandări” pentru populație.

„Nu trebuie să intraţi în panică, trebuie doar să lucraţi. Mai ales, la ora actuală, în sate. Este plăcut să priveşti la televizor cum oamenii muncesc pe tractoare, nimeni nu vorbeşte despre virus. Tractorul îi va vindeca pe toţi! Pământul vindecă pe toată lumea „, a declarat zilele trecute președintele fostei țări sovietice.

Acum, Aleksandr Lukaşenko a avut o altă declarație halucinantă:

„Coronavirusul e o psihoză, la fel cum decizia ţărilor de a a închide frontierele este o mare prostie. Vă recomand să faceţi o saună, să beţi multă vodcă şi să munciţi din greu, în acest mod o să ucideţi virusul din organism”, a spus președintele.

După cele mai recente date transmise de Ministerul belarus al Sănătăţii, 36 de persoane sunt infectate cu noul tip decoronaviruspe teritoriul țării.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`