#PanamaPapers: Premierul Islandei pleacă din timpul unui interviu, după ce este întrebat de compania sa offshore (FOTO)

#PanamaPapers: Premierul Islandei pleacă din timpul unui interviu, după ce este întrebat de compania sa offshore (FOTO)
foto: theguardian.com

Sigmundur Gunnlaugsson, prim-ministrul Islandei, a plecat din mijlocul unui interviu în momentul în care i s-au pus întrebări despre compania sa offshore, Wintris, arată theguardian.com. Reacția oficialului vine în contextul celei mai mari scurgeri de informații cu privire la modalitățile de spălare a banilor folosite de cei mai mari lideri ai lumi, intermediate de firma de avocatură Mossack Fonseca.

După ce reporterul i-a adresat mai multe întrebări incomode cu privire la activitatea firmei sale din Panama, oficialul islandez a devenit agitat, iar prima reacție a acestuia a fost să afirme că a declarat tot ce era de decolarat autorităților fiscale, continuând prin a mărturisi că nu este pregătit să răspundă acestor întrebări. Ce încercați să faceți? E total nepotrivit, s-a bâlbâit Gunnlaugsson.

"Panama Papers", scurgerea de informații despre cel mai mare paradis fiscal al liderilor lumii: Premierul Islandei pleacă din timpul unui interviu după ce este întrebat de compania sa offshore

#DIRECT_ONE_ld2byr#

Documentele făcute publice pe panamapapers.icij.org, arată cum Sigmundur Gunnlaugsson, deținea o companie offshore prin intermediul căreia făcuse investiții de milioane de dolari în timpul crizei financiare. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`