Ministrul Sănătății din Republica Moldova, infectat cu COVID-19. Cum se simte și ce mesaj a transmis

Ministrul Sănătății din Republica Moldova, infectat cu COVID-19. Cum se simte și ce mesaj a transmis

Viorica Dumbrăveanu,ministrul Sănătăţii din Republica Moldova, este infectată cu COVID-19.Demnitara a anunțat pe pagina personală de Facebook că a fost testată pozitiv și că se află în atenția medicilor, ocazie cu care a făcut public și buletinul de analiză.

Boala a doborât-o atât din punct de vedere fizic și moral, însă își pune speranța că va trece cu bine peste acest episod în mâinile medicilor.

În aceste momente și eu mă lupt cu boala. Nu în calitatea mea de ministru, dar ca pacient testat pozitiv la COVID-19. E greu, atât moral, cât și fizic, dar urmez tratamentul prescris de medici și sper că voi trece cu bine de COVID-19″, a scris ea.

Ministrul a ținut să tragă și un semnal de alarmă cu această ocazie în ceea ce privește precauția împotriva noului coronavirus, dar și să le mulțumească medicilor care salvează vieți.

„Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră, este cel mai de preț lucru pentru care merită să luptăm în această viață.Mulțumesc colegilor din sistemul medical, care muncesc zi și noapte, cu dedicație și curaj”, a transmisDumbrăveanu.

Până sâmbătă, în Republica Moldova au fost înregistratepeste 36.000 de cazuri şi numărul deceselor a ajuns la 990 de persoane. Cinci parlamentari şi doi miniştri din Republica Moldova au fost infectaţi până acum cu COVID-19.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`