MAE confirmă: Un al doilea român a murit în Algeria, după ce a fost internat într-un spital

MAE confirmă: Un al doilea român a murit în Algeria, după ce a fost internat într-un spital
Un al doilea român a murit în Algeria, de când complexul gazifer a fost atacat de teroriști, după ce a fost internat într-un spital, informația fiind confirmată de Ministerul Afacerilor Externe...

Un al doilea român a murit în Algeria, de când complexul gazifer a fost atacat de teroriști, după ce a fost internat într-un spital, informația fiind confirmată de Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Premierul Victor Ponta a anunțat, sâmbătă, că cinci români au fost răpiți la complexul gazifer din Algeria de o gruparea teroristă afiliată la Al Qaida, dintre care unul a fost ucis, ceilalți patru fiind eliberați de răpitori. (Detalii AICI)

Românul care, potrivit surselor, ar fi murit duminică dimineață în Algeria ar putea fi cel de-al patrulea român eliberat de teroriști, dar care nu ajunsese încă sub protecția autorităților române și despre care, de la conferința de presă a lui Victor Ponta și Titus Corlățean, nu au mai apărut niciun fel de informații.

Mai multe persoane care lucrau în Algeria, la un complex gazifer, au fost răpite, joi, de o grupare teroristă afiliată la Al Qaida. Armata alegeriană a atacat complexul cu ajutorul elicopterelor, ucigând mai mulți ostatici și răpitori. (Detalii AICI)

Mărturii ale românilor despre infernul din Algeria, AICI și AICI.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`