Bill Clinton a ațipit chiar în timpul discursului de învestire a lui Joe Biden (VIDEO)

Bill Clinton a ațipit chiar în timpul discursului de învestire a lui Joe Biden (VIDEO)
Sursa Foto: Twitter

Bill Clintonar fiațipit în public, miercuri, chiarîn timpul ceremoniei de inaugurare a noului președinte al SUA, Joe Biden. Fostul președinte,în vârstă de 74 de ani, a fost surprins cu ochii închiși, în sutele de înregistrări de la fața locului, în timpul discursului inaugural al lui Biden în afara Capitoliei SUA.

„Bill Clinton doarme de-a binealea”, se aude o voce masculină, pe înregistrarea transmisiunii CBS News,potrivitnypost.com.

O înregistrare similară, cu acoperire TV de către BBC, a fost, de asemenea, postată pe YouTube cu titlul „Bill Clinton adormind la inaugurarea prezidențială”.

Deși mai tânăr cu 4 ani decât actualul Biden, Bill Clinton nu a rezistat discursului care a ținut mai mult de 15 minute.

Clinton a participat la ceremonie alături de soția sa, Hillary Clinton, fostul președinte George W. Bush și vicepreședintele Mike Pence, iar niciunul dintre ei nu l-au deranjat.

De asemenea, Clinton a fost criticat pe rețelele de socializare și pentru faptul că a purtat masca de protecție sub nas, când a ajuns la ceremonia de învestirea a lui Joe Biden.

Bill Clinton surprins cu masca sub nas la investirea celui de-al 46-lea președinte americanBill Clinton surprins cu masca sub nas la investirea celui de-al 46-lea președinte american

Nu este prima dată când Bill Clinton trage un pui de somn în public

Bill Clinton a mai fostprotagonsitul unui similiar în 2016, chiar în timpului unui discurs electoral alsoției sale, care se afla, la aceea vreme în cursa pentru Casa Albă.

De asemenea, el a fost surprins cu ochii închiși și în 2018, în timpului unei slujbe de comemorare a reverendului Martin Luther King Jr.,la Biserica Baptistă Convent Avenue din Harlem.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`