Benjamin Netanyahu a fost inculpat formal pentru corupţie, după ce și-a retras cererea de a beneficia de imunitate parlamentară

Benjamin Netanyahu a fost inculpat formal pentru corupţie, după ce și-a retras cererea de a beneficia de imunitate parlamentară

Benjamin Netanyahu a fost inculpat formal pentru corupție, după ce și-a retras cererea de a beneficia de imunitate parlamentară, informează Reuters. Premierul israelian este acuzat de fraudă, abuz de încredere şi mită, în trei dosare distincte.

Netanyahu se află acum în Statele Unite, căci președintele american Donald Trump urmează să anunţe planul de pace israeliano-palestinian propus de SUA.

S-A TERMINAT! ARSENIE BOCA A PREVĂZUT SFÂRȘITUL: MARELE CUTREMUR E APROAPE! PLÂNG ICOANELE ÎN BISERICI

Oricum, șansele lui Netanyahu de a se bucura de imunitate parlamentară ar fi fost extrem de mici, dat fiind că nu dispune de suficiente voturi în Parlament.

Premierul israelian este acuzat că a primit cadouri de la mai mulți afaceriști în schimbul unor avantaje și că ar fi încercat să obțină sprijinul unor instituții de presă, oferindu-le diverse favoruri legislative sau financiare. Netanyahu respinge acuzaţiile şi denunţă o „vânătoare de vrăjitoare” şi o „tentativă de lovitură de stat”.

BOMBĂ! IATĂ CUM „ÎȘI FACE DE CAP” OANA LIS CÂND SOȚUL NU E PRIN PREAJMĂ. A RUPT GURA TÂRGULUI (GALERIE FOTO-VIDEO)

Deși este inculpat, acesta nu este obligat să demisioneze.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`