Alegeri SUA 2020. Când vor avea loc următoarele dezbateri dintre Donald Trump și Joe Biden

Alegeri SUA 2020. Când vor avea loc următoarele dezbateri dintre Donald Trump și Joe Biden
Foto: Hepta.ro/Abaca Press / Pool/ABACA

Donald Trump și Joe Biden ar fi trebuit să se confrunte în trei dezbateri, dar acest lucru a fost pus la îndoială de faptul că președintele a fost dus la spital pentru a fi tratat de coronavirus.

Când se vor mai confruntaDonald Trump și Joe Biden

A doua dezbatere dintre Trump și Biden, stabilită pentru 15 octombrie, ar putea, în teorie, să continue dacă președintele se recuperează. De asemenea, ultima dezbatere dintre cei doi candidați ar urma să aibă loc pe 22 octombrie.

Biden, care s-a duelat cu Trump într-o primă dezbatere aprinsă luna trecută, a avut rezultate negative la testul pentru coronavirus.

Pandemia de coronavirus a schimbat drastic modul în care vor fi desfășurate campaniile prezidențiale republicane și democrate în acest an, ceea ce înseamnă că dezbaterile au luat și mai multă semnificație decât în ​​anii precedenți.

Dezbaterile televizate vor fi probabil singurele momente în care cei doi candidați la președinție apar unul lângă celălalt înainte de ziua alegerilor din SUA, pe 3 noiembrie, iar întâlnirile sunt de așteptat să producă câteva dintre momentele politice de top din acest sezon de campanie.

Există, de asemenea, o dezbatere programată pentru candidații la vicepreședinția celor două partide, Mike Pence și Kamala Harris.

Dezbaterea de pe 15 octombrie, Florida

Dacă Trump își revine după infecția cu coronavirus, cea de-a doua dezbatere dintre cei doi candidați la președinție va fi găzduită de Centrul Adrienne Arsht pentru Artele Spectacolului din Miami pe 15 octombrie la ora 21:00 ET (ora 2:00 în Regatul Unit).

Dezbaterea de 90 de minute va fi moderată de Steve Scully din rețeaua de servicii publice C-SPAN și va lua forma unui eveniment al primăriei, cu rezidenți din Miami în public, care vor pune propriile întrebări celor doi candidați.

Candidaților li se vor acorda două minute pentru a răspunde la fiecare întrebare. Membrii publicului solicitați să pună întrebări vor fi alegători selectați de o firmă de analiză, Gallup.

Dezbaterea finală de pe 22 octombrie, Tennessee

Dezbaterea prezidențială finală va avea loc la Universitatea Belmont din Nashville, Tennessee, pe 22 octombrie, la ora 21:00 ET (2:00 Marea Britanie).

Evenimentul de 90 de minute, moderat de corespondentul NBC News, Kristen Welker, va fi, de asemenea, împărțit în segmente de 15 minute pe subiecte pregătite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`