Vloggerul „COLO”, reținut pentru instigare la viol. Alexandru Bălan riscă mulți ani de închisoare (FOTO, VIDEO)

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut sub numele de „Colo” a fost reținut de Poliție, marți seara, sub acuzația de instigare la violență, după ce, pe canalul său de Youtube (urmărit de peste 850.000 de oameni) acesta și-a îndemnat urmăritorii să se comporte agresiv cu adolescentele, instigând la viol.

Organele de anchetă au fost sesizate de organizaţia neguvernamentală FILIA, care susţine drepturile femeilor.

Cine este Alexandru Bălan, vloggerul care instigă la violență și viol

Alexandu Bălan, bucureșteanul de 28 de ani, și-a atras urmăritorii de pe Youtube printr-un limbaj liber, nonconformist, pe care le face cu privire la viața personală.

De asemenea, tânărul este pasionat de autoturisme și povestește despre anumite jocuri, precumMinecraft, GTA, CS GO.

Deși este într-o relație de mai mulți ani cu Alexandra Anghel, o tânără de 24 de ani, Colo declară public că îl atrag minorele și chiar a întreținut relații sexuale forțate cu o adolescentă.

„Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate„, a spus Bălan într-unul dintre videoclipurile sale.

Alexandru Bălan și-a cerut scuze pentru replicile deplasate

În încercarea de a îndrepta lucrurile, Coloa șters videoclipul controversat de peYouTube și a postat altul, în care se dezice de vorbele pe care le susținea anteriror, concluzinând că a fost o glumă care s-a întorsîmpotriva lui.

Mai mult, acesta a declarat că respectă femeia și a făcut asemenea afirmații doar pentru a capta atenția internauților și a câștiga urmăritori.

A fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta și vreau să vă spun că îmi pare rău. Acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câțiva ani. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat, nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire.

Vă spun sincer, respect toate femeile, pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educație și mi-a spus să respect toate femeile din această lume… Nu sunt de acord cu violența asta față de femei și față de orice fel de alte lucruri. Nu am vrut niciodată să jignesc în mod oficial pe cineva, chiar și neoficial”, s-a scuzat Colo.

Alexandru Bălan, reținut de poliție. Ce pedeapsă riscă vloggerul

Vloggerul Alexandru Bălan riscă să stea ani grei în închisoare, pentru afirmațiile sale din mediul online, fiind reținut marți seara, pentru 24 de ore, de către Polițiștii de la Secția 9 din Capitală, după audieri.

După ce a instigat la viol și acte sexuale cu minore, vloggerul Colo s-a ales cu dosar penal și acum riscă 12 ani de închisoare, în ciuda faptului că tânărul și-a cerut scuze în mod public.

„Dacă stau acum să gândesc la rece chestia asta, a fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta şi vreau să vă spun că îmi pare rău. În ultima perioadă, pe Facebook, a izbucnit aşa un mare scandal şi am fost implicat în el de către mai mulţi influenceri, de către mai multe persoane cunoscute în această industrie, şi vreau să-mi cer scuze faţă de ei personal.

E de mult timp acest videoclip cu mine pe internet şi vă spun sincer că nu aveam cea mai bună gândire, cea mai bună mentalitate, nu aveam acest număr de abonaţi, nu ştiam că mă adresez unui public atât de fraged. Luam totul la derâdere şi la mişto pentru că mereu am făcut un show de entertainment, n-am avut ca scop niciodată să jignesc pe nimeni, n-am avut ca scop să ajung public în faţa voastră şi să-mi cer scuze”, a spus Colo, pentru a se disculpa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`