Viorica Dăncilă, despre 10 august: În momentul în care se forțează intrarea în Guvernul României, eu cred că acest lucru seamănă cu o lovitură de stat

Viorica Dăncilă, despre 10 august: În momentul în care se forțează intrarea în Guvernul României, eu cred că acest lucru seamănă cu o lovitură de stat
Foto: gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a susținut miercuri, într-o emisiune televizată, că ceea ce s-a întâmplat la protestul din 10 august 2018 a fost o tentativă de lovitură de stat.

În acest context, Dăncilă a făcut o comparație cu protestul ”Vestelor galbene” din Franța.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! BIATA IRINA LOGHIN! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ ACCIDENTUL VASCULAR! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

”În momentul în care se forțează intrarea în Guvernul României, eu cred că acest lucru seamănă cu o lovitură de stat.

Eu nu știu cine a greșit. Să plătească! N-am nicio suspiciune, nu este normal să judec eu. Anormal e să forțezi intrarea în clădirea Guvernului. Azi e Palatul Victoria, mâine e Palatul Cotroceni. N-am spus că toți din piață au avut această intenție, dar au existat persoane care s-au comportat violent. Uitați-vă la Vestele Galbene din Franța. Li se permitea să intre în clădirea Guvernului?

VESTE TRISTĂ! A MURIT FOSTUL PREȘEDINTE! VA FI DOLIU NAȚIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

Jandarmeria să-și facă datoria, dacă unii au avut exces de zel, sunt convinsă că justiția îi va sancționa. Cei care au greșit trebuie să plătească.

Procurorii au acces la toate documentele, trebuie să contribuie la aflarea adevărului”, a declarat Viorica Dăncilă, la Digi 24.

ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PĂRĂSIT PENTRU UN PARTENER MAI TÂNĂR! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE

Urmăriți B1TV.ro și pe
`